Merhabalar 31 haftalık hamileyim, bugün doktor kontrolüm vardı kan seviyem sekiz çıktı doktorum bayağı endişelendi takviye verdi ama iki haftada bir bakmamız lazım dedi.. var mı böyle bir şey yaşayıp atlatan?
Bendede anemi rahatsızlığı yani kan degerlerinde düşüklük var canım, beni 2023 yılında hematoloji bölümüne yönlendirdiler kan ilacı kullandım ama kan değerlerim bir türlü yükselmedi 6 ay boyunca kullandım sonra doktorum yükselmiyor ilacı kesebilirsin dedi anne tarafimdada var, benimki şuan 8-9 aralığında. Eğer ki çok düşerse serumla kan şeklinde veririz dedi ben kan ilacı kullanmıyorum bıraktım en son 2023 de. Kadın doğum doktorumada söyledim bunu, sen kan ilacı kullanıyor musun
Şimdi başladım tavsiye etti doktor ve çok endişelendiler erken doğum olabilir veya doğumda ölüm falan filan.. baya stres oldum
Bu gibi etkiler yapıyor mu bilmiyorum, benim doktorum bir sorun olmadığını söyledi banada, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız stres yapmayın bebekte üzülmesin ilaçlar inşallah sizde güzel sonuçlar gösterir