Ana kucağı Siling mi? Yoksa kangurumu

Kizlar karar veremedim ve kullanan oldumu acaba kimi Siling daha kusllanisli diyor dogdugu andan itibaren kullanılıyormuş kimide o taşımaz kanguru daha iyi diyor

Bende karar veremedim ucuz yollu ilk zamanlar kullanırım diye bir sling aldım. Kanguru konusunda hangisini alacağıma karar veremedim henüz

Bunu aldım çok kullanışsız iade ettim tek başınayken takamıyorsunuz birinin yardımına gerek duyuyorsunuz.

Siling dahami iyi o zaman

Bende kanguru aldım ve slingten daha iyi bence aynı kanguru ve tek başına yapabiliyorum çokta güzel geziyoruz kızımla

Hangi ürünü tercih ettiniz tek başınızayken takabiliyormusunuz

Yaa güzel gezmeleriniz olsun :smiling_face_with_three_hearts:evin icindede kullanmayı düşünüyorum iş yapaeken felan gerçekten çok kararsiz kaldim

Bende kanguru aldım evin içinde falan bir yandan iyi oluyor ama iş yaparken zor oluyor ya bir müddet sonra yoruluyorsun hızlı iş yapamıyorsun vs.

Bebekle hızlı iş yapmak :rofl: iş yapmak mutlu etmeli sizi​:rofl:

Ben kanguru aldım 20 günlükken kullanmaya başladık şuan 3 aylık hiç durmazsa veya uyumazsa kanguruya katıyorum anında uyuyor​:head_shaking_horizontally::smiling_face_with_three_hearts:

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ahh canım bazen saçımı bile tarayamıyorum ama olsun

Kucaginizdami uyuyor

O kadar olur kolunda tutmaktan iyidir :smiling_face_with_three_hearts:

Hiç durmazsa evet ama normalde beşiğinde

1 Beğeni

Evet bu ürünü aldım bir tarafı açık diğer tarafı takılı halde bebegimin ayaklarını geçirip takıyorum kullaniyorum tek başına

Anneliğin özeti olarak koydum​:rofl:

4 Beğeni

Abla süpersin :joy::joy: @Elif53

Büşra biz senin bu fotoğrafı bilmen lazım bizim ekipte kızlar görmüştü

Teşekkür ederim tatlım :cherry_blossom::rofl::white_heart:

Hatırlıyor gibiyim :joy:ama B12 sağolsun :joy: