Ana kucağı önerileri

Merhaba, ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Beğendiğiniz modeller var mı?

2 Beğeni

Ben bundan alacağım canım. Ben gerekli görüyorum, bu modeli kullanan kişilerde de bizzat inceledim. Öneriyorum :blush:

1 Beğeni

Bebek arabası alırken ana kucağı hediye ettiler. Titreme ve sallama özelli varmış

1 Beğeni

Titreme ve sallama özellikli olanlara evet ben de baktım fakat titreme ve sallama bebeğinin beyin fonksiyonlarını olumsuz etkiler mi onu bilmiyorum. Titreşim nasıl bir etki yaratır bebekte emin değilim. İçime sinmediği için de tercih etmekten vazgeçtik :blush: Sen kullan bakalım inşallah bebek doğunca. Memnun kalırsan değiştiririm belki ben de :blush:

1 Beğeni

Çok güzel bi bakıs açısı oldu. Bu açıdan bakmamıştım.
Kolik bi bebek olursa o zaman titremeyi açayım. Sallama derken bebek kendi cabası ile sallanabiliyor diye biliyorum hediye olduğu için pek inceleme yapmadım. Satıcı bunlardan bahsetti.

1 Beğeni

Kendi çabasıyla sallanma ise bir şey olmaz ama kimi ana kucakları otomatik saatlerce bebeği titreyip sallıyorlar, güya anneler de rahatça işlerini hallediyorlar izlediğim videolarda. Bana çok saçma gelmişti. Bebek kaliteli uyku almamış oluyor o şekilde, aksine sersemlediği için ayılamamış oluyor bana göre :blush:

1 Beğeni

Acaba bunun fiyatı nedir bende böyle bişey düşünüyorum

2 Beğeni

@Merve35 500 TL civarı

Hangi sitede peki

kraft little bee ana kucağı olarak geçiyor.
Bebek arabası alırken hediye ettiler
Şuan hepsi burda uygulamasında 480 lira :innocent:

Ayy ne güzel olmuş valla şanslısınız :slightly_smiling_face: bende bakayım

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/kraft-little-bee-ana-kucai-mavi-kirmizi-p-HBCV00001FFZYI?magaza=BESAM+iletişim&url_src=and-product-detail

1 Beğeni

Melodi ve titreme özelliği var. Sallanan oyuncaklar hışırdamalı yazıyor. Ben henüz kutusundan çıkarmadım :smile:

1 Beğeni

Güzele benziyor ama inşallah kalitelidir . Şimdi ürün değerlendirmesini okudum da hasarlı gelen lekeli gelen olmuş yorumlarda inşallah sizinkinde sorun yoktur

1 Beğeni

Aa eve gidince hemen ürünü inceleyim. Teşekkür ederim :sweat_smile:

1 Beğeni

Rica ederim inceleyin ne olur ne olmaz

1 Beğeni

Anakucağı olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Elektrikli mi yoksa babyjörn tarzı mı daha kullanışlı olur? Ya da almaya gerek yok mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yorumlarınızı bekliyorum​:yum:

2 Beğeni

Bebek arabası alırken ana kucağı hediye ettiler. Kraft little bee

Bende o modeli istiyodum ama kime sorduysam ondan alma dediler çok kararsızım , sağolsun kimse de yorum yapmamış buraya başka konu açsam herkes doluşurdu altına​:rofl:

@Hasen Ana kucağı modelleri hakkında da burda konuşulmuştu. Bakabilirsiniz, belki fikrinize katkısı olur :cherry_blossom:

2 Beğeni