İnsallah sever benimki zaten kucak delisi baglarim kendime dolaniriz öyle bana yapışmazsa uyuyamiyo gece bile baglamayi düşünuyorum @Leyla199182
Benimki de buna benzer ama Eylül sevmedi, sıkıntıya gelemedi
Baakk yaaa keske siparis vermeden önce sorsaydım daha elime ulasmadan pisman oldum
Belki seninki sever kız
İnsallah benimki bana yapışık gezmeyi sevdigi icin hosuna gider diye düşünüyorum bakalim deneyip görcezz
Bende aynisindan aldim memnunum bebegimde rahat duruyor isime yaradi
Memnun kalırsan söyler misiiinnn ben de buna bakıyordum. Kanguru deneyeceğim eğer sığmazsa içine Sling almayı düşünüyorum. Çocuğumu yazmayla bağlıyorum kendime
Benim paylaştığımı diyorsan arkadaşım cok memnun bana sen alma bunu veririm sana dedi boşuna masraf olmasin dedi
Yok sling olanı. Normal Kanguru ben de kullanacağım ama içini doldurur mu hemen bilmiyorum onda
Kızlar bende bunu kullanmayı düşünüyorum ama kaynanam diyor çocuğun ayağa ayrık olur puset alicam dedim boynu bükük kalır gibi şeyler diyor İlk gebeligim bilgi verir misiniz
Anam onlara kalsa herşey zararli boşver al konuşsun dursun bak iş yaparken takıyorum işimi yapıyorum evde abileri var babası var ama bakan yok mecbur elim kolum oldu resmen