Ana kucağı (kanguru) olarak hangi ürünü tercih ettiniz

@ezgi-y ben de almıştım ama hiç rahat etmedi , hem de korkuyodum açıkcası her an düşecekmiş gibi hisse kapılıp aklım onda kalırdı ne kadar da bağlı olsa içim rahat etmedi kullanmayı braktım.Ama belki senin bebeğin rahat olur içinde

Kızlar bunu aldım miniğime nasıl sizce kullanışlı olur mu @all

6 Beğeni

Ben bunu düşünüyorum arkadasim almis cok memnun

1 Beğeni

İnsallah sever benimki zaten kucak delisi baglarim kendime dolaniriz öyle bana yapışmazsa uyuyamiyo :smiling_face: gece bile baglamayi düşünuyorum :grin::grin: @Leyla199182

2 Beğeni

Donald Duck Lol GIF

2 Beğeni

Benimki de buna benzer ama Eylül sevmedi, sıkıntıya gelemedi :joy:

2 Beğeni

Baakk yaaa :grimacing::grimacing: keske siparis vermeden önce sorsaydım daha elime ulasmadan pisman oldum :grin::grin:

1 Beğeni

Belki seninki sever kız :smile:

1 Beğeni

İnsallah benimki bana yapışık gezmeyi sevdigi icin hosuna gider diye düşünüyorum bakalim deneyip görcezz :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Bende aynisindan aldim memnunum bebegimde rahat duruyor isime yaradi

2 Beğeni

Memnun kalırsan söyler misiiinnn ben de buna bakıyordum. Kanguru deneyeceğim eğer sığmazsa içine Sling almayı düşünüyorum. Çocuğumu yazmayla bağlıyorum kendime :joy:

1 Beğeni

Benim paylaştığımı diyorsan arkadaşım cok memnun bana sen alma bunu veririm sana dedi boşuna masraf olmasin dedi :face_with_hand_over_mouth:

Yok sling olanı. Normal Kanguru ben de kullanacağım ama içini doldurur mu hemen bilmiyorum onda :frowning:

2 Beğeni

Kızlar bende bunu kullanmayı düşünüyorum ama kaynanam diyor çocuğun ayağa ayrık olur puset alicam dedim boynu bükük kalır gibi şeyler diyor İlk gebeligim bilgi verir misiniz

1 Beğeni

Anam onlara kalsa herşey zararli boşver al konuşsun dursun bak iş yaparken takıyorum işimi yapıyorum evde abileri var babası var ama bakan yok mecbur elim kolum oldu resmen