Amniyosentez yaptıranlar

21+1 de detaylı ultrasonda sağ aortik ark ve arsa izlendi doktor amniyosentez önerdi bende yaptırdım 4 gün olucak çok dikkat ediyorum sürekli uzanıyorum, siz karnınızdaki bandı ne zaman çıkarttınız ? Bu süreç nasıl geçti yazarsanız çok sevinirim

Yok mu kimse

Benim bebeğimde de arsa tespit edildi. Ama ben nipt yaptırdım o yüzden bir şey yazamadım bahsettiğiniz işlemle ilgili hiçbir bilgim yok. Bilen biri yazar mutlaka diye düşünüyorum

Geçmiş olsun arsa tek başına önemli değilmiş, ben daha öncesinde nipt testi de yaptırdım o temiz çıkmıştı şimdi bunun sonucunu bekliyoruz

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun hayırlı sağlıklı temiz haberler alın inşallah :folded_hands:t2:

Amin insallah​:folded_hands::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Merhaba ben amniyosentez yaptırdım ilk iki gün sürekli yattim 3 gunden sonra yavaş yavaş kalktım yorulmamaya ve fazla ayakta durmaya özen gösterdim. Bana bant takmadilar o yüzden o konuda bilgim yok maalesef.

Anladım canım size de çok geçmiş olsun sonuçlar insallah iyidir

Ben yaştan dolayı ve öncek bebek kaynım vardı o yüzden yaptırmıştm . Şükür sağlıklı bı bebeğim oldu Su an 6 bucuk aylık . İnşallah sizde sağlıkla kucağıniza alirsiniz

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, insallah :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together:

Bandı 2.gün çıkarmıştım ben 3 4 gün boyunca dinlenmedim de birde bende amniyon sıvı azlığı olduğu için ilk yaptıklarında sıvıyı alamadılar ikinci yerden Deldiler ilk gün çok ağrı olmuştu karnımda çok canımı yakmışları Sonraki gün Normal geçti .Geçmiş olsun Bu arada :slight_smile:

ayyy çok zor gerçekten o iğne girişini kıyır kıyır katmanlarınından geçerken hissediyor insan :confused: bende sıvıda fazla şekerden şüphelendi doktor yarın şeker yüklemesini de yaptıracağım. Hamileliğin her dönemi çok zormuş insallah sağlıkla kavuşalım bebitolarımıza