Amniyosentez yaptiranlar var mi?

Sadece kan testiylede oluyor fetal dna yurtdisina gonderilip sonucu geliyor o daha guvenilir

1 Beğeni

Teskkr ediyorm smdi bı kaç yerden fiyat aldım buyk ihtimal FETAL DNA yaptiricam

Ben yaptırmıştim 40 yaşındaydim. Benim yaştan değilde daha önce yaşadığım sıkıntıdan dolayı sıvı aldırdım ve genetik test yaptırdım sonucu bebekte şükür bişey çıkmadı ama benim genetigimde kanımda pihtilasma sorunu çıktı kan sulandırıcı kullandım şükür saglikli olarak doğdu kizim

1 Beğeni

Merhaba, Bebeğiniz dünyaya gelmiştir. Umarım ki sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.

1 Beğeni

Evet :blush:kızım suan 3 aylık oldu. Rabbıme sukurler olsun saglıklı sadece sakral gamzesi var. Oda suanlık ıcın korkulacak bırsey degıl . Ben bosuna yaptırmısım amniyosentez o kadar canım acıdı bostan yere suankı aklım olsa yaptırmazdım.

Sevgili anne adayları . Buraya amniyosentez ıle edıgındıgım tecrübeleri sizinle paylaşmak ıstıyorum. Bende amniyosentez yaptırdım cunku 2lı ve 3lu tarama testım trmız cıktıgı halde detaylı ultrasonda temız cıkmamıstı.22 haftamda detaylı ultarson oldum ve bebegımde 8mm ense kalınlıgı cıktı dok. Amniyosentez onerdı . Bızde 1 hafta musade ıstedık . Ozel dok. Gıtık orda da aynı sonucla karsılastık. Ozel dok. Da onerdı . Ilk duydugumda cok aglamıstım. Ben ne yaparım nasıl olur dıye . Bebegımde ense kalınlıgından olusabılecek hastalıkları soyledıler down sendromlu ve bı kac sendrom daha varmıs onları soyledıler bn ve esım kara kara dusunduk . Aldırmak ıstemedım . Ama merak da edıyordum . Once bebegımı oyle kabul etım sonra Allha sıgındım . Sadece sonucları gorup kendımızı ona gore hazırlamk ıstedık o yuzden bn karnımdan sıvı aldırdım baya da zor gectı bebek dok. Istedıgı pozısyona gelmedıgı ıcın cokugrastı hata karnımda n kan fln geldı bn ıgneyı bebege batırdı doktor dıye cok korktum aglamya basladım . Dok da bnı sakınlestırmeye calıstı dorek yatıs verdı bna 5 saat kadar hastane de yatım ayrıca bızde kan uyusmazlıgı da vardı hemen kan uyusmazligi ıgnesı de yapıldı . 28 haftada tekrardan ıgne yapmadılar. Ama o an gercekten cok zordu bnm ıcın doktor canımı cok acıtı. Neyse eve gıdınce bebegım dusmesın doye 1 hafta boyunca yatım . Sonra rutın kontrol lere gıtım. Suan Birce Naz adında dunya tatlısı bır kızım var . Allah sukur saglıgı yerınde . Sadece sakral gamzesı var oda cok sorun degıl .benden sıze tavsıye sakın uzulmen bn oyle yaptım saglıklı dogyacak dıye hep kendımı teselı etım ve karnımdan sıvı aldırdıgım anda hıc aklıma kotuyu getırıp gebelgımı zehır etmedım. Sızde oyle yapın zor ama bebegınız ıcın deger .gebelıgın tadını cıkarın sunu unutman kı cok stres de bebege zarar verır. Suan bebegımle ılgılenmem gerekıyor herkese bol şans rabbım kolaylık versın :blush::heart:

Çok üzüldüm canım banada demişlerdi aminyosentez ama ben yaptirmadim korktum Allah’a sığındım ve tevekkül içinde bekliyorum kucağıma alacağım günü sağlıkla

1 Beğeni

InsAllh kalbınden gecen olur cunku sen en guzelınj dusunuyorsun :heart::blush:

1 Beğeni

Merhaba bebeğiniz dümyaya geldi mi nasıl imsallah sağlıklıdır. Banada kalbin sol tarafında parlaklı oldugu söylendi ense burun kalınlıgı filan normal