Amniyon sıvısının az olması

Merhaba Kızlar 7 hafta 4 günlük gebelik bana ulturasonda maye azlığı olduğu dendi acaba Bu normalmi Çok korkuyorum Maye azlığı bebekde ne gibi fəsadlar yaradır Korkulu bi şey deyil acaba

1 Beğeni

Havuç yemek ve bol su içmek amniyon sıvısını arttırır diye biliyorum. @Cansu hanıma da su fazla denmişti. Havuç yememesini söylemişti doktoru öyle hatırlıyorum.

1 Beğeni

Benim suyum artma sınırındaydı. Doktorum tatlı yeme bol bol su içmeye devam et dedi.
Ben internette ve çevremdeki hamilelerden havucun amniyon sıvısını arttırdığını duydum.
Hatta suyu az olan hamilelerin doktoru havuç suyu içmesini önermis.

1 Beğeni

Maye, amniyon sıvısı mı demek
Fesadlar derken kötü yan etki mi demek istediniz

Kusura bakmayın yanlış hatırlamışım

1 Beğeni

Olur mu öyle şey. Ben çok sevindim teşekkür ederim beni şımartıyorsunuz :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes_cat:

1 Beğeni

Merhaba iyi günler evet bilgim yok şuan çox korkuyorum kötü bi şey olurmu acaba

1 Beğeni

Oyle olub acaba bəbəyi sağlıkli doğan oldumu bilmiyorum çox korkuyorum bana herkes bi şey söyləyir kimisi deyir Sivi azligi genetik hasatik ola bilir kimisi soyluyor ki hic bir şey olmaz

1 Beğeni

Etraftan gelen olumsuzlukları dinleme, onlar hep konuşur.
Bebeğin suyu genelde son dönemde azalma görülebiliyor. Siz daha hamileliğin başındaymışsınız.
Doktorunuzun da bilgisi var. Etrafınızda boş boş konuşanlar doktorunuzdan daha iyi bilemez.
Farklı bi doktora daha gitseniz size faydası olabilir.

Bol bol su için sağlıklı beslenin bol bol dinlenin
Havucu yıka kütür kütür yiyin, hatta havucu sıkın için.

Siz elinizden geleni yapın ki doktor bebeğin gelişimini takip etsin.

Rahim de yavaş yavaş büyürken su da yavas yavaş artıyor

Şimdi yavaşça sakinleş ve böyle günlerce streste kalırsan bebek de etkilenir.

Şuan sağlıklı beslenip bol bol sıvı alıp dinlen ve şuanki doktorundan şüphe duyuyorsan, yeni bir doktora daha git
Doktor bebeğinde genetik hastalık olabilir dememiş ki
İnsanlar anca konuşur. Karnına dürbün sokup mu bakmışlar
Çok biliyorlarsa bir klinik açsınlar hamile kadınlarla ilgilensinler
Dinleme sen onları

1 Beğeni