Amniyon sıvısı

Herkese merhaba, 23.haftamdayim doktor bebegin suyunun cok azaldığını soyledi , şu an 80 civarindaymis, azalmaya devam ederse bebeği kaybedebilirsiniz hazırlıklı olun dediler, yapabileceğim bir sey var mi,hastanede yatis ve alttan muayene yapmak istedi devlet cok stresliydim su an hiç bir sey yapamam dedim,ozeldeki de su an yatisa gerek yok 1 hafta sonra tekrar gel dedi,su geldiğini hissediyor musun dedi ağır idrar yolu enfeksiyonum var, akıntım oluyor,suyumun geldiğini anlar mıyım, ilk hamileligim, tecrübesizim, havuc suyu falan bunlar sacma dedi doktor ama ben içeceğim, bu sekilde su azalmaya devam ederse kacinci haftaya kadar hamileligim ,devam edebilir ve bebeğin hareketini hissetmiyorum pek, yasayan bilen varsa yardimci olabilir misiniz

Havuç suyu içmeni tavsiye ederim yada havucun kendisini bol bol yemeni tavsiye ederim bol su için banada suyumun sınırda oldugu söylemişti doktorum havuç önerdi bi hafta yedim haftasına suyum normole dönmüştü

Benim suyumda azar azar geliyordu ben 3 ay boyunca yatakta bile hareketsiz yattım ve bebeğim 26. Haftamda 600 gram doğdu 4 buçuk ay küvezde kaldı durumu iyi büyüdü bile çok şükür :palms_up_together: üzmeyin kendinizi bol bol su için havuç suyu için iyi olur inşallah bebeğiniz bu dünyada görecek günleri yiyecek ekmeği varsa hiç birşey olmaz Allahın izniyle benim bebeğime bütün doktorlar yaşamaz dedi kesinlikle ama hayatta çok şükür hareketleri azaldıysa yeri daralıyordur suyu geldiği için benimde öyleydi Allah büyük dualarım sizinle :heart_hands:

1. Haftada suyumun az olduğu söylendi sınıra yakındı nedenini anlamadılar öyle böyle bi şekilde 36 haftayı bulduk inşallah sizde de böyle olur :palms_up_together:t2: havuç suyu içmek havuç yemek bendede işe yaramadı açıkçası :woman_shrugging:t3:Ama bol bol su için yatak istirati yapın duanızı eksik etmeyin inşallah sağlıcakla kavuşursunuz

Bol su için en önemlisi bu, havuç suyu, deveci armutu, hakiki kaşar peyniri, kereviz, muz yiyin, Bol bol Nohut, barbunya, mercimek tüketin. Doktor tavsiyesi bu dediklerim kendim yazmıyorum size. .

Benimde suyum azalmıştı havuç suyu ve elma suyunu karıştırıp günde 3 defa içiyordum 1 hafta sonra artmıştı dr tavsiyesi.