Kızlar 31. Haftaya giricem 23 ten beri amniyon sıvısı fazlalığı yaşıyorum şu an gerginlik şişlik ve nefes darlığı çok oluyor şeker çıkmadı ama yinede diyet yaptırıyor doktor değişiklik olmadı bu durumu yaşayan var mı son haftalara kadar sıvı fazlalığı devam ediyor mu yada düzelme oluyor mu
Merhabalar geçmiş olsun havuç ve havuç suyu bol su tüketimi biraz yardımcı olur ama bu durumun sıkça takip edilmesi lazım yine bir doktor tavsiyesi çok daha sağlıklı olacaktır
Benimde hep öyleydi hiçbir sorun da yoktu hatta bu kadından kadına değişiyor doktorun önerisini dinlemekte fayda var ben bir sorun yaşamadım 36 haftadayım
Havuç amniyon sıvısını daha çok arttırır
Havuç sıvıyı azaltmaz arttırır aksine bu dönemde havuç suyundan uzak durmalı
Benim şeker kaymaklı fazlaydı diyet yapınca normalin üst sınırındaydı öyle doğum yaptım beni çok rahatsız etmiyordu sadece ağırlaşmıştım iyice
Benim 21. Haftada ayrıntılı ultrasonda fazla çıktı.Bebekte iriydi şekerimde yüksek çıktı.Sağlam diyetle 31. Haftadan sonra düzelmeye başladı.Diyete uyun düzelme hemen olmuyor.Yavaş yavaş düzelecektir.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Bende çok ağır geçiyor 2. Gebelik ve hareket ksııtlılığı yaşıyroum halsizlik gerginlik bu ara bi de nefes darlığı başladı inşallah hayırlısıyla normale döner
İnşallah benim de normale döner biraz vücudum rahatlasın çok istiyorum