Amniyon sıvısı azlığı

Kızlar merhabalar şuan 26+3 teyiz bebeğin amniyon sıvısı sınırda , 1 hafta hastanede kaldım doktorlar hala az olduğunu sıvının artmadığını söylediler. sürekli kontrol şartıyla eve çıktım.çok şükür bebeğin gelişimi yerinde hareketleri iyi . 3 litre su içmeme bol bol havuç suyu içmeme rağmen bi artış olmuyor :woman_shrugging:t3: Başka önerileriniz var mı böyle sıvı azlığı görülüp ileri haftalara devam eden var mı aranızda ?

Merhaba şeker yükleme testi yaptırdınız mı yada şekerinizi hiç kontrol ettiniz mi

Evet şeker yükleme testi 2 kere yapıldı. Şeker çıkmadı. Sonuclar iyi çıktı.

Peki doktor bisey demedi mi nedenini veya neden böyle oldu diye

Sebebini araştırdılar 1 hafta hastanede kaldım fakat bi sebep bulamadılar :woman_shrugging:t3: Bir sürü test yapıldı bebek incelendi bi sıkıntı yok ama suda artmıyor tam sınırda aynı kaldığı sürece devam edicez ama çok uzun sürmeyeceğini söylediler :pleading_face:

Hamilelik sürecinde yeterli su tüketimi, anne adayının vücut fonksiyonlarının düzgün çalışmasını sağlar ve bebeğin sağlıklı gelişimi için kritiktir. Su, vücuttaki sıvı dengesini sağlar, sindirim sistemi sağlığını destekler, amniyon sıvısının miktarını artırır ve böbrek sağlığını korur

Hiç stres yapma Allah büyüktür düzelir inşallah bol bol su iç belirli aralıklarla

Çok sağolun en azından 35 36.cı haftalara gelmeyi diliyorum daha çok küçük inşallah rabbim hayırlısını versin hakkımızda :palms_up_together:t2: Çok su içiyorum sürekli bardak bardak ama korkudan elim ayağıma dolanıyor çok zormuş

Hamilelik gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun​:folded_hands:Bende şeker hastalıgıda var inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi kucağımıza​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Amin amin inşallah​:palms_up_together:t2: Rabbim sizede şifa versin inşallah sağlıcakla zamanlarında kavuşuruz bebeklerimize :blossom:

Sakin olmaya çalışın bol bol dua okuyun Allah’a bırakın. Elbet karnındaki masum yavruya yardım edecektir hiç üzülme korkma

Çok çok sağolun inşallah Rabbim Meleklerimizin yüzüne baksın :heart: Rabbim her hamisin bebeğine sağlıcakla kavuşmasını nasip etsin :heart:

Amin inşallah :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

Merhaba hala aynı mı su durumu?