Amniyon sıvısı azlığı

Evet yine ben 12 haftalık gebeliğim​:smiling_face_with_three_hearts:Her kontrolümde farklı bi sorundan bahsedip yolluyo doktorum bu kez de amniyon sıvın baya az takip edeceğiz dedi benim su gbi akıntım oluyo acaba öyle mi azalıyor anlamadım nasıl çoğalır ya da böyle bi sorunla karşılaşan var mı bana süt iç kefir iç havuç suyu iç dedi ama bu kötü sonuçlar doğurur mu acaba bileniniz var mı

2 Beğeni

Ben de havuç suyunu önerecektim. Doktor haklı bol bol bunları tüketmelisin

1 Beğeni

Havuç suyu içerdiği A vitamini ile anne sütünün kalitesini artırabilir. Ayrıca A vitamini hücre büyümesine de yardımcı olduğundan fetüsün gelişimini destekler ve bu da gebelikte havuç suyunun faydaları arasında yer alır. Hamile kadınlarda amniyon sıvısını artırır. Kefir de tüket oda çok faydalı :hugs:

2 Beğeni

Doktorunuz içinize sinmiyorsa değiştirin isterseniz 2.bir görüş almak size daha iyi gelebilir bence

1 Beğeni

@Leyla1991 çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@SEB yalan yok her gittiğimde bir tedirginlik bir sorunla çıkıyorum ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ikinci bi doktora da soruyorum hep dediğiniz gbi :joy:özelde takipçiyim ama kendim devlet hastanesinde çalışıyorum onlara da danışıyorum

1 Beğeni

Sızıntı tarzı bişey yaşadım Benim de suyu iyi gibi dendi iki güne bir havuç suyu tükettim suyu dengelenmişti.Doktorunuzun önerilerini dinleyin bol su kefir taze sıkılmış portakal suyu ve havuç suyu tuketmistim aşırıya kacmamak da önemli

@Tuğçee umarım ben de dengelerim çok kusuyorum ama ona rağmen içmeye çalışıyorum kefir içemiyorum meyveli olanlarından aldım onu zorluyorum umarım onun faydası olur sütü de sade içemiyorum kakaolu içiyorum normalde iştahım iyidir ama hep kustum her gün çok kez çok afedersiniz 3 ay oldu Prilam kullanıyorum kusmasam da bulantı yaşıyorum

Bulantı yaşayan arkadaslarim sakız çiğneyerek yataktan kalkmadan önce galeta kraker tarzı tuzlu yiyeceklerden atistirip yataktan öyle ayağa kalktıklarında bulantinin azaldığını söylemişti inşallah sizde de ise yarar

1 Beğeni

Merhaba bebeginizin sıvısı artti mi acaba…ben de ayni problemle karsilastim.bir sorun yasadiniz mi…

Ben 23 hafta oldum bol muz kefir ve henüz suyu tükettim düzenli normale döndü sen de tüketmeye çalış canım

Sabah aksam havuc suyu iciyorum kefir muz bol su ama dun gittim suyu az dedi hala:(( iki hafta takip edelim gelismezse aliriz dedi napacagimi bilmiyorum :((Allahim yardim etsin​:pray:

Korkma düzene girecek o ben de çok korkmuştum içini ferah tut

Havuc suyu yerine havuc yiyorum onunda faydası oluyordu degil mi? Bir de normal kefir icemiyorum meyveli kefir olur mu

Ben de normal kefir içememiştim orman meyveli olanı içtim havucu da bir kez suyunu içtim sevemedim normal yedim şimdi herseyi normale döndü ama düzenli ye havucu kefiri iç kaşar ye muz ye mutlaka

Peki teşekkürler