Merhabalar… Bugün ki Dr.kontrolümde amniyon suyunun sınıra kadar azalmış olduğunu öğrendim.Anneden bebeğe kan akışı normal dedi.Suan 36 haftalık bebeğim.2 gün sonrasına tekrar kontrol istedi Çarşamba günü de 37.hafta olunca sezeryana gün verdi.Bekleyip riske atılmaması gerektiğini söyledi.Yasayan var mı aranızda bu gbi bir durumu.Hareketlerini takip etmemi söyledi Dr.um.Bebekte kilo olarak fazla almamış zaten 2.hafta önceki kontrolüme göre
Merhaba canm bugun kontrolum vardi doktor suyunda azalma var dedi sali tekrar cagirdi azalma devam ederse yatis yapip dogumu baslaticakms
Benimde 34 haftada öyleydi ama 4 gün sonra gittiğimde normale dönmüş demişdi. Belki haftanız ileri diye riske atmak istememiş 37 haftalık olunca gelişimini tamamlamış oluyor zaten.
Bende de oldu doktor bol su iç dedi söylediğini yaptım nir sonraki hafta her şey normale bindi benim bebeğimde artık çok az kilo alıyor 37. Haftaya girdik ama kilosu 2400 olmuş anca biraz daha kilo alsın diye doğum gününü 2 hafta sonraya verdi inşallah en az 2800 bandına ulaşır kilosu
2 gün de fark eder mi ki
Kilosu için hiç endiselenmeyin benim oğlumda gelişim geriliği olmuştu anne karnında 6.aydan sonra 40.haftada 2500 kg ye anca ulaşıp sezeryanla doğmuştu ama düşük kilolu bebeklerin gelişimi inanın daha hızlı oluor diğer kilolu bebeklere göre.Dogunca o kilo açığını hemen kapatmıştık
Benm suan 3 200 dogsa da sorun olmaz da beni dogum korkusu sardi sadece
Neler yaptin sadece su mu ictin bol ben 30. Haftamdayim suyum alt sinirdaymis ne yamak lazim karpuzda yiyemiyorum seker yukselmemeli her hafta takipteyiz insallah fazlalasir tekrardan suyu