Kızlar bugün doktora gittim amnion sıvısı sınırdan biraz fazla dedi bol bol su iç dedi ama ben bı kaç yerde su fazla icilmemesi gerektiğini duymuştum ne yapmam lazım başına böyle olay gelen var mı
Aminyin sivisi sinirdan fazlaysa su iç demezlerki.
Benim de fazla cikti hatta 3 gebeye sivi varmis, doktor suyu kisitla demisti daha sonra bazi testler yapildi seker yuklemeside dahil ve herhangi bir neden bulunmadi bunun uzerine doktor su icmeye devam et dedi ama ben korktugum icin su icmedim ve bobreklerimi kaybetmek uzere oldugumu ogrendim ve eskisi gibi icmeye devam ediyorum böbreklerim eskiye dondu ve suan bir sorun yasamiyorum, korkmayin iciniz ferah olsun suyunuzun az olmasi daha kotu bir durum, bu sekilde herhangi bir sorun yok bebis sivinin icinde cok daha fazla hareket ediyor
Benim ablamın da amniyon sivisi fazlaydi hicbir problem olmadı suyu da hep çok içiyordu
Benim de ilk gebeliğimde suyum fazlaydi dr hic bir sey dememişti sen dr yanlış anlamis olmayasin suyu azalt demistir belki
Evet amniyon sıvısı normalden fazla olunca 2-3 litre su içmeyi öneriyor doktorlar. Amniyon sıvısının yerine yani normale döneceğini söylüyorlar.
Şeker yükleme testi yaptılarmınsana canım @Cansu.ylmz
Bende de su fazlalığı vardı, doktorum bolca su içmeye devam et demişti. Sen de içmeye devam edebilirsin. Su içmekle amnion sıvısının bir ilgisi yok. Amnion suyu bebeğin idrarıdır ve bebek o suyu içip idrar olarak yapıp sonra tekrar içerek amnion suyunu dengede tutar. Aksine su içmezsen gebelik sorunların ortaya çıkar ya da artar
İçebildiğin kadar iç bir yerden sonra zaten içesin gelmez
Bence doktor ne dediyse o yapılmalı
Benim de suyum fazlaydı doktorum su içmemi önermişti
Merhaba sağlıklı dogum oldu mu benimde fazla cıktı seker yüklemesi yapıldı. Sekerim de yok. Sizin nedeni neydi
Nedeni neydi peki su fazlalıgının ? Benimde fazla dedi sekerim de cıkmadı. Sağlıklı dogum oldu mu
Dogumunuz nasıl oldu benimde aynı problemim var nedeni neymiş
Amnion siviyla su icmemizin ne alakasi varmis ya bana tuhaf geldi bilmedigim icin soruyorum
Çok şükür sağlıklı bir doğum yaptım şu anda 14 yaşında
Allah bağıslasın normal dogum mu olmustu sezeryan mı ?
Allah razı olsun 3 doğumum da normal doğum canim
Benim de aynı şekilde fazla sizin de şekeriniz vs yoksa endişe etmeyin doktorun bana son haftalarda suyun azalmaya başlayacak zaten sıkıntı değil dedi su içip icmemekle de alakası yok suyu aynı şekilde bol bol içmeye devam su çok önemli dedi yani endişe etmeyin normal varsayın
Amniyon sıvısının su içmekle ilgisi yok ki içebilirsn genelde şekerden dolayı yüksek çıkıyor bazen de farklı sebeplerden
Ne güzel. Bende normal doğum istiyorum. Su fazlalığı olunca sezeryana alıyorlarmıs diye duymustum. İnsallah benimde normal olur zamanla da suyum düzelir