Merhabalar güzel anneler,
33+4 haftalık hamileyim.
Bugün kontrolde amnio sıvısı fazla diye perinatolojiye sevk edildim
Aç gitmiştim şekere baktılar ve şekerim çıkmadı NST de normal geldi.
Yarına tekrar çağırdılar, başına gelen var mı acaba?
Merhabalar güzel anneler,
33+4 haftalık hamileyim.
Bugün kontrolde amnio sıvısı fazla diye perinatolojiye sevk edildim
Aç gitmiştim şekere baktılar ve şekerim çıkmadı NST de normal geldi.
Yarına tekrar çağırdılar, başına gelen var mı acaba?
Amniyo sıvım benim de fazla bebeğin kilolu mu? Benim ilk kızımda da sıvım fazlaydı bazen bazı insanlarda sıvı normalin üstünde olabiliyor çok büyük bir tehlike değil ben bu konuda uyarı vs almadım doktorumdan ama senin durumunu bilmiyorum tabi doğrusunu perinatolog bilir
Kilosu haftasına uyumlu dendi, açlık şekerim de normal seyirde ama tedirgin oldum perinatolojiye yönlendirilince
Korkma bir şey çıkacağını sanmıyorum
Bana da sıvı fazlalıgı var denmişti karbon hidrat diyetine girdim 1 haftada sıvı normale döndü bence korkulacak bişey yok bebeğin saglık durumu iyi se sıkıntı yok karbonhidrat diyetine girebilirsin doktora sorup
Sağlık lı bir şekilde kızımı kucagıma aldım şimdi 6 aylık oldu bile
Bugün doktora gittim sonuç göstermeye perinatolojiye
Sıvı üst sınırda bence normal ama AC 31+ Dİğer ölçümler normal haftasıyla uyumlu 33+4 dendi
Bu sebeple de yeniden kontrole çağırdılar 10 gün içinde
Benim bebişin de suyu sınırda dendi ama korkulacak birşey yokmuş sadece şeker ve tuzdan uzak dur dedi doktorum
Sağlıcakla kucağa alırsınız inşallah
Kaç haftalıksınız
23+4 haftalık canım bugün kontrolüm vardı çok şükür suyu iyi şuan dedi doktor![]()
Maşallah, Allah tamamına erdirsin saplıcakla inşallahhh
Amin hep beraber sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah![]()
Pernotolojide sıvı çekme olayı var ona sakın izin verme en azından kendi doktorunla konuşmadan birkaç kişide duydum sıkıntılıymış diyet yap karbonhidrstı azalt düzelir bak
Annem küçük kardeşime hamile iken malesef o işlemi yapmışlardı, evet annem 1 ay kendine gelemedi malesef… hem stresten sonuçlar geç çıkmıştı 14 sene evvel hem de çok acılı bir işlem geçmişti.
Bugün kontrol vardı yolunda herşey dedi perinatoloji yine de hafgalık takibe devam az vakit kalmış biz devam edelim takibe dedi.
Umarım sorunsuzca biter süreç
35+2 olduk