Amh düşüklüğü

Merhaba amh 0.06 35 yasındayım bu ay kimyasal gebelik yaşadım doktor tüp bebek yap vakit kaybetme dedi ama tedaviler çok pahalı öyle bir bütçemiz yok :frowning: amh düşük olup hamile kalan arkadaslarım var mı burda:(

1 Beğeni

Amh yukselir kafanizi takmayin bol bol sogan kuru ve hayit tohumunu onerebilirim size

1 Beğeni

Hayit tohumunu çay gibi mi içicem

Kimyasal bile olsa bir gebelik gecirmissiniz bu baslı basına cok buyuk bir işaret demekki dogal yolla gebe kalabiliyorsunuz. Amh malesef kürler, prp vs ek bir tedavi yontemiyle hicbir sekilde yukselmez cunku henuz biz anne rahmindeyken yumurta sayımız belirleniyor. Bazı genetik etkenlerden veya bilinmeyen durumlardan ötürü erken yasta amh düşüklüğü olabiliyor. Bunun için drunuzun dediği gibi tüp bebek tedavisine baslamanız en dogru senecek olur. Devlette amh düşüklüğü oldugu zaman bildigim kadarıyla aşılamaya gerek kalmadan direkt tüp bebek tedavisine baslatıyorlar. Yine biraz maliyet cıkar ama özelde ki kadar olmaz. Onun dısında saglıklı beslenme ve egzersiz ile (eşli olarak) yumurta kalitesini artırabilirsiniz. Sayı az bile olsa onemli olan kalitesi. Burada onemli olan varolan yumurtalarınızın da spontan deneme sürecinde bitmemesi. Tüp bebek tedavisi o yuzden onemli. Yasla beraber amh normalden daha hızlı düşüşe başlar. Tamamen bitmeden tedaviye baslamak o yüzden onemli. Size tavsiyem devlette tüp bebek tedavisi secenegini bir düşünün. Benimde bir tanıdıgım amh dusuklugu vardı iki tüp bebek denedi olmadı sonra spontan gebe kaldı. Mucizeler elbet imkansız değil Allah ol der ve oluverir. Biz sadece elimizden gelen cabayı gostermeliyiz bu surecte. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Instagramda mehmet fatih karsli diye bir doktor var onu takip etmenizi oneririm

1 Beğeni

9 sene sonra bende amh 0.1 ile iki tane embriyo kondu ilk denemede tutu keseyi gorduk kalp atisini bu hafta duymaya gitcem insallah​:palms_up_together:

Canım bende 35 yaşındayım amh değerim 0.01 di 2 tüp bebek basarisz yumurta bile toplanamamisti şimdi 16 haftalık kendiligimden hamileyim sana da umut olsun asla vazgeçme :palms_up_together::hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni

Benim adetim duzensizdi yumurtlama tembelligi vardı soğan kürü yaptım hamile kdim soğan kürü araştırın

Canım bende iki aşılama denedim sonra kendiliğinden geldi 37 yaş amh0.36 ovulasyon ile yumurta günlerimi denedim bı jel vardı onu kullandım Allah’ın takdiri inşallah sanada nasip olsun isteyen herkese​:pray:

Ben varım iki kere tüp bebek tedavisi gördüm ikiside negatif olmuştu tedaviden önce kimyasal gebelik geçirmiştim 3.trdaviye başlayalım dedik doktorla konuştuk adet günü gel demistiki adet olmadm test yaptım ki kendiliginden hamile kaldım Rabbime binlerce şükürler olsun rabbim sizede nasip etsin inşallah tabi isteyen herkese…bide Instagram’da clife ile bi macun var ondan kullandım doğal içeriği onuda tavsiye ederim onu kullandıktan sonra gebelik oldu ama tabi Rabbim ol dedi oldu

Devlette amh dusuklugunde tuo bebek yapiliyor diye biliyorum. Amh yukselmez maalesef her ay atilan bir yumurta da kayip olarak gorulur o yuzden doltor vakit kaybetmeyin demis

Merhaba canım benimde Amh değerim 0.27 ve fsh 16 çıkmıştı. İki farklı doktora gittim ikiside tedavi önerdi. Ama eşimle beklemek istedik 2 ay sonra doğal yolla kendiliğinden hamile kaldım. Moralini bozma. Allah büyüktür. Bolca dua et. Kendini üzme. Düzenli cinsel iliskiye devam edin. Sigara ve cola içiyorsanda biraz azalt onları . Hayırlısı olsun canım :blush::pray:t2:

1 Beğeni

Size ne kadar teşekkğr etsem az sayenizde tanıdım hocamızı takvıyelere basladım bile inşallah güzel sonuc alıcam​:pray::pleading_face:

1 Beğeni

Çok yakın arkadasim testleri yaptırdıktan bir ay sonra hamile kaldı. Amh düşük olduğunu öğrendi tüp bebeğe yönlendirme yaptılar. Bizde eşine macun yapmıştık o ara. Şuan iki aylık hamile. O bile şokta yani hala inanamiyor. Doktor vitamin faln vermişti hem eşi kullansın hem kendi diye. İlaçları aldı ama hiç baslayamadan hamile olduğunu öğrendi. İnşallah darısı başınıza.

1 Beğeni