Amh değeri düşük olup kendiliğinden hamile kalan var mı?

merak ettim sizde yada çevrenizde var mı?

1 Beğeni

@zhr evet var yardimci olabilirim

yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba nasış acaba benimdd 0.06 bu ay kimyasal yaşadım doktor hemen tüp bebek dedi ama tüp bebek de çok pahalı:(

1 Beğeni

Ben erken menopoza girmistim doktorlar vir daha cocugun olmaz dediler tek doktorla kalmadim 4 5 doktor gezdim amh degerim 0.001 di imkansiz denildi suan 16 haftalik hamileyim

1 Beğeni

Ya nasıl güzel bir haber 20 gündğr öyle moralim bozuktuki öyle iyi geldiniz bana :frowning: sağlıkla dünyaya gelsin küçğk melek​:pray:

1 Beğeni

Tüp Bebek fiyatları nedir bilginiz varmı ?

Şöyle bir arastırma yaptım 60 75 bin arası tüp bebek tedavisi ilaçlar 60 bin civarı donma çözme ücrtleride ekstra oluyormjs 2. İçin sanırım:(

Rabbim sanada verir psikoloji cok onemli herseyin basi stres ben 26 yasinda menopoza girdim annemin losemi oldugunu ogrendik ve uzuntuden buyuk ihtimal oyle oldu 2 kizim vardi zaten cocuk istemiodum ama erken yas menopozu da benim psikolojimi cok etkilemisti sonra alistum 3 sene korunmadan cocugumuz olmadi rahattim bu konuda :sweat_smile::sweat_smile: hic beklemedigim anda hamile kaldim yani

Banada tup bebek istersen yumurtaligin bitmeden dusun demislerdi sadece sorun amh daysa kesinlikle yukselio dogal hamile kalirsiniz

Bana amh düşük dedi başka hormonlara da bakalım regl olunca gel dedı zaten yıkılmıstım regl olmadım test yaptım hamıleydım nasıl mutlu olmustum ama kımyasal oldu allahtan ümit kesilmez moral oldunız bana :pleading_face: