Muhtemelen gebeliğimi amaliyat sonrası öğrenecem var mi yok mu diye bir sorun olur mu acaba bebeğe safra taşımı aldiracam @admin
Hamilelik şüphesi varsa bunu doktorlars ameliyat öncesinde söylemelisin, belki rutün operasyon öncesi kan testinde de bakılıyor olabilir. Eğer gebelik varsa ameliyat olur mu olmaz mı dersen tahminimce olmaz, ama en güzeli doktor tavsiyelerine göre haret etmek olacaktır
Bu kan tahlili farklı mı oluyor kesin belli eder mi kanda @admin
Beta HCG değeri 5 üzerinde çıkarsa hamilelikten söz edilebilir, 5 altındaysa gebelik yok demek oluyor
Henüz yumurtam çatlamadi amaliyat 23 ekimde olurda çatlarsa beş altı gün sonra öğrenilebilir mi acaba @admin
O zmaan ben senin yerinde olsam bu ay hamileliği düşünmezdim. 5 6 günlük bir süreçte belirlenemeye bilir bunu net olarak bilmiyorum
Vallh pişman oldum ama iş işten geçti daha @admin
Buraya yazdııklarının hepsini doktoruna anlat. Gerekirse amileyat tarihini erteleyebilirler belki
Bunu yorumlama mı ister misin?
Tabi olur @admin
LH testlerinde en koyu çizgilerin özellikle 4 - 5 Ekim günü belirginleştiğini görüyorum. Bu, yumurtlamanın 4 - 5 Ekim’de veya sonrasında gerçekleşebileceği anlamına gelir. Yumurtlama öncesindeki ve sonrasındaki 24-48 saatlik süre hamile kalmak için en uygun dönemdir.
En iyi sonuçlar için 4 Ekim’den itibaren 9-10 Ekim’e kadar her gün veya gün aşırı korunmasız ilişki tavsiye edilebilir.
Bende tiroid hormon bozuklugu vardı düzensiz çalişiyordu levotiroin yazdı dokturum şuan levotiroini kullanarak bu ovulasyona devam ediyorum sizce bu şekil de ilerlemem iyi mi? @admin
Bunun için doktorun tavsiyelerine göre hareket etmelisin canım, ben ilaçlar konusunda yorum yapmak istemiyorum, yanlış yönlendirme yapmamak için. Sonuçta doktor değilim ![]()
Doğrudur teşekkür ederim
@admin
Senin burada hamilelik takibi yapacağın günlerin nedense yakın olduğunu hissediyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Uygulama üzerinden mi giriyorsun foruma?
Aynen uygulamayi indirdim üye oldum bende nedense bu ay hamile olabilirim hissi içimde olduğu için sürekli yazma gereği duyuyorum hayırlısı olur inşallah benim içinde sizde demek hissediyorsunuz olursa ilk işim yine size haber vermek olacak insllh @admin
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah
İnsllh cnm yarında muayenem var amaliyat öncesi olmam lazımmış doktora daha birşey demem gebeliğede baktirir çikmazsa zaten amaliyat 23 ekimde 22 ekimde de kan veririm imsllh net belli olur olup olmadığını rabbime bıraktım daha normalde adet günüm 16 ekim düzensiz olduğu için onu da kestiremiyom ben 5 temmuzda adet oldum daha sonraki adetim ancak 16 eylülde oldu baya zaman sonra oldum oda zaten hep tiroid yuksekliğiydi etki etmişti tiroid ilacini 25 tanesi bitince hemen adet oldum tiroidle benim imtihanım diyelim savaşiyorum resmen @admin ![]()
Sizden tek isteğim bana dua etmeniz bu sureçte insllh en doğru yolu bulurum @admin