Amaliyat oldum

Ne güzel ya eriyen dikiş iyi oluyor genelde on sekiz yaş üstü olanlara eriyen dikiş yapmiyorlar devlette hangi hastane sizin @Bskbyz

Ama kaç sene önce oldu o yeni değil 13 yıl oldu Ordu devlet hastanesinde oldu

Senin beslenme nasil oldu ilk iki ay falan @Busrahmet

Hım 13 yilsa bilmiyom ama genelde şu zamanda öyle eriyen dikiş devlette 18 yaş altı olanlara yapiyorlar @Bskbyz

Hmm değişmiş olabilir

Annenizin sağlik durumu nasıl şuan hersey yiyebiliyor mu @Bskbyz

Yiyor ama sindiremiyor karnı şişiyor hamile gibi oluyor aynı

Ben amaliyati olmadan oncede karnim bazen davul gibi olurdu aynadan bakardim ayni hamile karni gibi eşim şaşirirdi niye boyle şişkin diye inan taş varkende oyledir cokta sağlikli olmuyor yine @Bskbyz

Bende de taş var hemde birden fazla milimetrik taşlar var

Rahatsiz ediyor mu sizi peki benimkide bir buçuk milimdi bir taşti okadar zorladi beni @Bskbyz

Yani çok şükür şuan hiç birşey yok ilerde ne olur bilemiyorum doktorda zorluk yapmadan almıyor

Benimki zorluk yapiyordu mideme vuruyordu belime vuruyordu karnim kramplaniyordu gaz şişlik beni öldürüyordu @Bskbyz

Sık sık olmasada arada olup beni zorluyordu @Bskbyz

Yok bende hiç olmadı çok şükür

Ben gelir gelmez ameliyattan canım ne isterse yedim bir kac kez ishal oldum tabi cok cabuk geciyor agrı sızı yok zaten sadece bazı seyler sisiriyor sogan falan sisiriyor ama bi rahatsizlik hic hissetmedim cektigim agrilardan eser yoktu bazı seylerde tabi sindirim güclügü oluyor

Ben şuan esneyince öksürünce sağ tarafimda batma oluyor ağrıyor senin de öyle miydi dikişlerimi iki gun önce aldım @Busrahmet

Rahat esneyemiyom öksüremiyor @Busrahmet

Bana yeni msj geldi patoloji raporunuz hazır diye acaba bu safra kesesi amaliyati oldum onun mu patoloji sonucu ve doktora randevu almama gerek var mi ?

@Busrahmet

Olur o kadar aşko kesik var neticede
Sonuc göstermek için gidebilirsin randevusuz daha 10 günü gecmedi 10 gün gecince randevuyla bakiyorlar safra keseni alirken yapiyorlar patalojiye parca gonderiyorlar