Alttan muayne

Kızlar düşük riskim var progestan kullanıyorum bugün kanamam kırmızı ya döndü korktum hastaneye gittim alttan muayne edildi bebeğimin kalbini duydum şükür ama geri dönüşte canımdan can gider gibi karın ağrim oldu acaba alttan muayneden dolayimi oldu böyle bir durum yaşayan varmı hiç

1 Beğeni

Canım çok geçmiş olsun, yaşadığın şey gerçekten hem fiziksel hem duygusal olarak çok zor. Alttan muayene (vajinal ultrason) sonrası hafif kasık ağrısı, karın ağrısı ya da minik lekelenmeler bazı anne adaylarında görülebiliyor, özellikle rahim hassassa bu tür tepkiler olabiliyor. Ancak “canımdan can gider gibi” dediğin kadar şiddetliyse bunu mutlaka doktoruna tekrar bildirmeni öneririm.

Senin gibi düşük riski olan biriysen, her değişik belirtiyi ciddiye almak en doğrusu olur. Şunlara dikkat et: • Ağrı devam ediyorsa ya da artarsa, • Kanama yoğunlaşırsa, • Ateş, baş dönmesi gibi ek belirtiler olursa mutlaka yeniden hastaneye başvur.

Progestan’ı düzenli kullanman çok önemli. Mümkün olduğunca bol bol dinlenmeye, stresten uzak kalmaya çalış. Bebeğinin kalp atışını duymuş olman şükür ki en büyük umut kaynağın, umarım her şey yolunda gider.

İstersen forumda seni destekleyecek benzer durumları yaşayan annelerin yorumlarını da toparlayabilirim canım. Yalnız değilsin.

1 Beğeni

Olabilir canım kasildiysan o yollardan bende geçtim hiç korkma bebeğine odaklan ilaçlarını düzenli kullan dinlen uzan ağır işten uzak dur

Teşekkürler canim çok korktum tekrar tekrar hastaneye gidersem doktorlar kızıyor cidden napicami şaşırdım çok zor bir dönem Allah kimsenin başina vermesin

1 Beğeni

Çok iyi olur canım teşekkür ederim :heart:

İlk gebelik olunca insan tedirgin oluyor sorguluyor çok haklısın Allah yardımcın olsun takipte ol yinede

Düşük yaptım :face_holding_back_tears:

Hadi yaaa kıyamam kuzum geçmiş olsun… Bende bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ağrılı acılı geçti… Ne kadarlıktı senin

5 haftalık mış canım

Tekrar kucağın dolsun canım kalbine göre olsun herşey inşallah

Amin inşallah canım rabim seninde kucağını doldursun inşallah :heart:

Amin canım Allah razı olsun