Evet cok alistim ama acitmicak anlamina gelmiyor
benim rahim agzimdaki dikislerime bakıyor ama eminim 2 tane alet var kullandigi
Rahim agzinda dikis varsa bakar ne durumdalar die ikizmisin sen
Ay yok kiz ikiz olsa yapamazdım herhalde allah isteyen herkese nasıp etsin .ilk gebeligim cok zorlaniyorum bi tane yeter bana ![]()
Ben 9.haftaya kadar ikizdimde rahim agzi dikisi diyince neyse sohbet dagilip baska yerlere gidecek
sen fısıltıya gel ordan devam ederiz ![]()
Ben de 37 hafta oldum daha hiç alttan bakilmadi. Çatı muayenesi de olmadı. Haftaya yine gidicem belli çatı miayenesi yapar. Alışmak daha iyi bence ben şimdi hiç alttan bakilmadim doğumda ilk defa acicam alt tarafı daha çok utanırım![]()
Tavanı falan izle camdan bak zaten 1 2 dk dusunme doktoru ![]()
Ultrasobda göremediği için alttan muayne ediyor gayet normal bundan sebebli kanama olacağını düşünmüyorum ama genede belli olmaz .yaparken tehlikesi var dedi mi ?
Kiz cinsel iliski son aylarda yasak değil ki hatta daha fazla yapin diyolar dogumu kolaylastiriyo ![]()
Burda yasak bacim. Hususi sormadim kim neyapiyo die ama genelde son aylar yasak
Canımcım konu giriş yada derin değil ki ne alaka şimdi ben diyorum ki kimse benim orama burama bakmasın
Ben bugün daha alttan muayane oldum . 6 haftalığız bizde ama dün hafif pembe kanamam vardı özele gittim devlet acil hiç bişey yapmadı dinlen dedi . Bugün bir ilaç verdi doktorumuz ve 2. Kullanımdan sonra hemen kesildi kanamam ilaç bitene kadar da kullanmam gerekiyor ve dikkat etmek önemli dedi yerleşme kanaması olabilir dedi yine de dikkatli ol dedi . En önemlisi sensin dikkat et kendine ve moralini yüksek tut dinlen ve kesinlikle bir doktora muayane ol
Tuhafmis
Bende ilk ogrendigimde kalp atisi duyulmuyor alttan bakicaz dedi bana da ablam demisti sakin alttan baktirma duser falan diye doktora soyledim aynen dediğiniz gibi afedersiniz penis bile daha derine giriyor endiselenmenize gerek yok dedi sonraki doktor kontrolunde de bakti alttan daha detayli girdum hareketlerini
Hamileysen mecbur bakılacak
Mecbur olmadıkça izin vermemeye devam edicem![]()
Benimde kasılma ve sancılardan dolayı… her hastaneye gittiğimde yat Elif kalk Elif ![]()
Kesınlıkle katılıyorum . Bende hiç alttan muayene olmadım . Zaten tecrubelı doktorlar alttan muayene etmıyo ilk zamanlar . Alttan muayene sonrası düşük olma ihtimalinı BNde çok duymuştum
Mecburiyet olmadığı sürece bakmıyorlar zaten abla kimse senin kutuna meraklı değil ![]()
Kutu ne ya
ayıp olmuyor mu