Alttan muayene olma açılma yapar mı?

Alttan muane olunca acilma olurmu

Çoğu kişi yaptırıyo ama ben gerekli durum olmadıkca tercih etmiyorum. Heleki bebegin çok küçükse . Kaç haftalıksın?

35haftalik bir sikinti olurmu

1 Beğeni

Hee anladım çatı muayinesi falan için mi ? O zaman bakılması gerek bence :blush:ben 12 haftadan küçük sandım

Saymıyorum.benimde kan degerim 0 çıktı. Alttan muayene ile kese gördüler.insallah ici dolu olur ve büyür.sende saglikla kucagina alirsin inşallah

Bende açılma ve kısalma olduğu halde bile altdan muayene ediyorlarlardı.Çok riskli bir gebelik geçirdim.Ölçüyü tam bilmek için kısalmanın ne kadar olduğunu yani,onun için altdan sürekli muayene oldum.Bazen ay içinde 2 defa 3 defa bile yokladı doktorumuz.Tabi işinin uzmanı yaparsa bir sıkıntı olmaz

Acilmaz yani bakarsa doktor insallah hep erken acilir diyorlar cogu kisi

Doğumunuzada az kalmış,bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben​:blush:

@FidanUğur tsk ederim ederim

@Aysell tsk ederim

Ben 70 kq olsamda doktor kilolu oldugumdan dolayı ölçümü dakik alamadığını söyledi ve vajinal baktı. Daha sonrasında ikili test için ensü ölçümünde vajinal bakıldı. Daha 9-12 . Haftalarda. Bi sorun yok

@Memmedli acilma olmaz degilmi 36haftadan sonra

Açılma olsa da normal 36 için sancı olmadan açılma olmaz benim bildiğim sancı gelicekki açılma olsun

Kese görüldü müü :heart_eyes: çok sevindim senin adına inşallah bebek de sapasağlam tutunur :heart:

1 Beğeni

Bu konu dün gördüğüm bilgiden sonra kafama takıldı.

Kursta ebe diyor ki çatı muayenesi tıbben gerekli değil . Bunun yapılması gerektiğini doktorunda sorun bakalım ne diye açıklayacak? diye söylüyor. Dünde aynı bilgiyi okudum, gerekli değil bu muayene tıbben bir faydası yok diyorlar.

@Suzan bende sanci olmuyo sunisanciyla dogum yapacam ama rahmimde batma oluyor arada baski var

10 dk once sanciyla akıntı. Sonrada lekelenme oluyorum.sol tarafta batma vardi.simdide leke oluyor sancim artiyor.bu neyin nesi anlamiyorum.korkuyorumda.adetmi acaba bu:(sancida basladi çünkü:((

@Melek3 hastaneye git bence bekleme

1 Beğeni

@Leyla1991 bu konuyla ilgili bilgin varmi

1 Beğeni

Cok korkuyorum.yarın gidicem.cunku doktorum oyle sylemisti