ikisinede erkek dediler ama alttaki cok narin durmuyormu kıza benzetiyorum hep basından beride birini kız hissediyordum
Ahahahah hareketli de duruyor sanki
haraketli olmazlarmı yaa alttaki narın olan cok haraket etmiyorda üstteki ayyy
İkizlerin biri diğerine göre küçük narin oluyor ya zaten sağlıklı olsunlar ikiside erkek bencede
amin tesekkr ederim cnm evet oyle oluyolarmıs
Ay benim eşim komedi diyoki bana Zeyno bence kız nerden anladın diyorum baksana ultrason da çok küçük diyo dedim bebek o erkekte olsa o da küçük
Oy maşallah Bende yeni ikizim olduğunu öğrendim cinsiyetleri ne zaman belli oldu acaba tek mi çift mi yumurta ikizleri
çift yumurta ikizlri ayda bir cagırdıgı icin 16 haftada ogrendm ama 13-14 dede ogrenilebliyor
benmkine mi diyor
Ay yok bizim bebeğimiz için diyo ya sen ikiz olduklarını ne zaman öğrendin
ilk gittigimde 5+4 dü
5+4 ken yani ikiz olduklarını öğrendin ya 12. Haftada bile öğrenen olmuş şaşırıyorum bu duruma
bazısı gec dolleniyor ondandır bide tek yumurta ikzlerini gec ogreniyolar ciftte hemen belli oluyor ayrı keseleri oldugu icin tekte tek kese oldugu icin anlasılmıyo
Evet 12. Haftada öğrenen arkadaşımızda tek yumurta ikiziymis bebeğin diğeri öncekinin arkasına saklanmış
aynen iste oyuzden benm cift oldugu icin hemen anlasıldı
Çok güzel valla Allah analı babalı büyütsün inşallah
amin insallah cnm hepimiz saglıcakla alalımm
Amiiiinnn inşallah
12haftalikken doktor söylemedi bişey 1sonra öğrenmiş oluruz hayırlısıyla inşallah