Alt açma örtüsü

Kızlar alt açma için hangisini önerirsiniz Kullan at örtü, müslin şeklinde alt açma vs var sizce hangisi daha iyi olur

Ben sleepy alacam galiba . Icinde 30 tane var. Diger urunlrr 10 tane .

Diğer müslin tarzı alt açma düşünüyor musunuz ben çok kararsız kaldım

File marketten day care nin alt acma ortusunu aldım. Fiyatı uygun diğer markalara gore. Muslin bana mantıklı gelmedi. Alt acmanın mantıgı eğer o esnada cis kaka vs yaparsa onu tutması değil mi? Su gecirmez alt acma örtüleri satılıyor ama ben almadım.

Teşekkür ederim

Şu ekonomik devirde asla kullan at almazdim ki almadım da :grinning: sıvı gecirmeyenler en mantıklısı

Evet bende bu yüzden kararsız kaldım kullan atlar pahalı açıkcası

@gulsah11 merhaba :tulip:bir yere gittiğinizde kullanmak için bir paket kullan at alabilirsiniz ama günlük kullanım için sıvı geçirmez olanları tavsiye ederim

Merhaba teşekkür ediyorum öyle yapacağım​:smiling_face_with_three_hearts:

İlk dogumumda kullan at ortulerden aldik.biyerede gittigimde onlari kullandim evdede altina sivi gecirmezlerden aldim zaten her altini acdiginda kirlenmiyo iyi oluyo. Suan hamileyim yine sivi gecirmez aldim bide kullan atlardan alicam

Kizim 30 lu sleepy almistik. O epey buyuktu ben ikiye kestim kullandim. Oyle her defasinda da cope atmadim zaten epey gidiyor cok asiri kaka ciş olmadigi zaman

Su geçirmez alt açma aldım bir tane hem evde hem dışarda onu kullanmayı düşünüyorum gerekirse kullan at da alınabilir tabi

Teşekkürler

Bende öyle yapacağım inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkürler :innocent:

Teşekkürler :hugs:

Canım ben trendyoldan bundan aldım henüz kullanma şansım olmadı fakat açıp baktım içeriği falan baya kalite zaten kullanan arkadaşlarımda var onlarda çok memnun

Evet bunu görmüştüm çok sağolun​:hugs: