Almanya’da yaşayan anne ve anne adayları bakabilir mi? 🌸

Kızlar selam :cherry_blossom: Bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım ama doğal deterjan bulmakta çok zorlanıyorum :pleading_face: Çoğu deterjanın içinde parfüm, enzim, sls ve sles var :cry: hem kolay bulabileceğim hem tamamen organik, hipoalerjenik deterjan önerebilir misiniz?

Selam canım şuan bende araştırma içerisindeyim. Uni baby yenidoğan şampuanının içeriği ile sivenonun içeriği temiz gibi geldi araştırırken. Ama ben muhtemelen daha bilindik olduğu için uni baby tercih edeceğim. Ordan temin edebilir misin bilmiyorum ama

Maalesef burada bulamıyorum :pleading_face: Çok araştırdım ama onlar Türk markası olduğu için burada yok :cry:

Selam kızlar bende çok araştırdım ama maalesef en iyisi bu ikisi bence. İkisinide aldım denemek lazım. Ama içerikleri iyi.

Maalesef burda uni Baby de yok mustela da yok. Hepsini türkıyeden getırttırdım. Tek bir deterjan buldum burada oda 1 litresi 30€ falandı . %99,9 bio organik ti. Ama bebeklerimizi düşünürsek ve kıyafet yıkama olayı çok olacağı için aşar baya bütçeyi yani

Maalesef Frosch Aloe Vera Sensitiv SLES (Sodium Laureth Sulfate), enzimler ve parfüm içeriyor.

Lenorda aynı sles yok ama enzim ve parfüm var :pleading_face: Bu yüzden tercih etmiyorum :cry:

Evet tamamen organik olanlarda çok pahalı. Sürekli yıkanacak olan bebek çamaşırları için çok büyük maddi yük. Türk marketlerinde var mıdır acaba hiç bakamadım :face_holding_back_tears: Türkiye’den getirmek benim için çok zor şu an

Benim kadar araştıran var mıdır bilmiyorum ama eninde sonunda bu markalara dönücez kızlar . Benim abimin eşi deli derecesinde neredeyse 6 aydan sonra pes etti yani çocuk ta çok dikkat ettiği için alerjik bir çocuk oldu. Şimdi her şeye hassasıyeti var. Annem mesela sadece beyaz sabunla yıka dedi de. Nasıl yetişirim bilmiyorum yani. Türk marketlerinde beyaz sabunun sıvı deterjan hali de var onu da denicem ama yok yani burda Türkiye’deki gibi . Yapacak bir şey yok . En önemli olanları ordan getirdim ama Türkiye’den de getirsem bitecek ve yine burdan alman zorunda kalacaktım

Evet maalesef haklısınız. 1 haftadır araştırıyorum ama maalesef tam olarak içime sinen bir şey bulamadım. Çok haklısınız aşırı dikkat etmemek gerekiyor ama sürekli instagramda şu içerik olursa kanser olur, bu içerik olursa alerjik olur gibi şeyler çıkıyor ve korkuyorum. Kendimde Alerjik astım hastasıyım ekstra korkuyorum o yüzden bebeğim için. Ama sanırım başka çaremiz yok :woman_facepalming:t2:

Bize bişe olmadıysa onlarada birşey olmaz inşallah. Sanki Kuş sütüylemi beslendik:)))) Afrikadaki Bebeler napsın okadar hijensiz ortamda yaşıyolar, bu sebepten cok takılmamak ama boşlamamakta gerekiyor bence.

Ben mecbur lenorun setini aldım