Biz daha küçüğüz 4 ayımızın içindeyiz 7 aylık olana kadar pek bişey almayacağım önce beşik bebebk arabası puset onları tamamladıktan sonra kıyafet konusunda rahatım gelecek yerler var kendimde ona göre alacam bebkler çok çabuk büyüyorlar zaten ve cok pahalı gereksiz harcama yapmayı düşünmüyorum kendi hastane çantamı hazırlayacam daha 7 aylık başlamayi düşünüyorum
Baby turcoyu cok begendim ben zeytinyaglı dokuyu cok rahat hissedebiliyosun,bide bezin önünde sarı bi cubuk var bezin doluluk oranina gore renk degistiriyo bezin kiyisindan kosesinden bakip nekadar neyaptigini anlamayacalismiyorum
Bende onu alırım o zaman büyük ihtimal hem fiyat olarakta uygun
Merhaba,16+5deyiz
ilk öğrendiğimde ben ufak ufak alışverişe başladım. 0-3 ay zıbın, biberon, emzik, 0-3 ve 0-6 aylık takım, müslin örtüleri gibi gibi aldım. Alırkende hangi ay kapsamında yaza mı kışa mı denk geliyor diye kumaşını ona göre seçtim. Sizde öyle yapabilirsiniz ![]()
![]()
Müslin kumaş alıp kendim dikmiştim pazen kumaş alıp dikmişti ilk bebek arabası aldık 20. Haftalarda biberon falan almicaktım ama eşim sütünü sağarsan ben biberonla beslerim diyince aldık cam olanlardan
pişiği oluşumu altı uzun süre ıslak kalınca oluyor günde 8-10 adet kullanmaya çalışın. Her bezledikten sonra pudra kullanın günde max 2 kezde pişik kremi kullanın pişik oluşmaz. İyi kötü her markayı hemen hemen kullandım asla pişik oluşmadı bu şekilde
Yeni doğan bebek bezi 8 paket kullandım 40 lardan bebeğim zayıf doğdu hızlı kilo aldı bez stoğu yapmanızk tavsiye ederim en az 4 paket yeni doğan 4 paket mini boy olarak ![]()
Senin haftalarında bende bi şeyler almak istiyordum ama henüz cinsiyetini bilmiyorduk bizde büyük alış verişlerini yapmakla başladık park yatak bebek arabası mama sandalyesi ile başladım düz beyaz askılı, kısa kollu zibınlar aldım ekstra kişisel bakım ürünlerini alabilirsiniz ama kıyafetlerini son aylarda almanızı tavsiye ederim, hangi mevsime denk geliyorsa çeşitlilik açısından ![]()
Maşallah ben 36+0 haftalık hamileym bebek arabası puset biberon vs almadım daha ben mi çok geç kaldım ssiz mi çok erken başlamışsnz bilemedim![]()
17 olduk şimdi. Ben temel olan şeyleri önden almış oldum . Bence geçi erkeni yok her ailenin kendi durumuna göre diyelim tabi ![]()
Sleepy natural de de bezin doluluk oranini gosteren cubuk varmis ozellikleride guzele benziyo fiyatta babay turko gibi iyi oda denenebilir
Ay çok teşekkür ederim ![]()
16 haftalık olduk bizde 27. Haftaya geldiğimde hazırlayacağım önce hastane çantami hazırlayacam sonra beşik bebek arabası ana kucağı kıyafet en kolayı zaten fazla bişey almayı düşünmüyorum çok çabuk büyüyorlar zaten yeteri kadar olsun.
31 haftalık olduk daha Bitane bişey almadım İstanbul Büyükşehir belediyesinin getirdiği yeni doğan paketi var elimde okadar bence daha çok erken
Bence kesinlikle yeterli değildir bebek tombul olabilir boylu olabilir aniden 3 aya geçmek zorunda kalabilirsin en azında 0/3 ay arası bir kaç tulum zıbın takım almalısın
Eğer maddi durumunuz yeterliyse diyelim ki oda yapacaksınız ilk önce onu alın derim gerek fiyat açısından her geçen gün artıyor mobilya gerekse gün açısından aylar sonra gelebiliyor. Geçen sene Ekim gibi bir set görmüştüm çalışıyor olsaydım kesinlikle alır taksite girerdim. Bebek odası takımı (gardrop,şifonyer,montessori karyola,yatak) cibinlik,uyku seti,nevresim seti,puset,bebek arabası,banyo küvet seti,anne yanı beşiği,mama sandalyesi hepsi dahil 20-21 bin₺ di. Daha sonrasında bence en az 5 takım,5 tulum 0-3 ve 3-6 ay kıyafet almalısınız. En az 20 tane ağız mendili alın muhakkak. Mevsimine göre muhakkak battaniyeniz 2,3 tane olsun. Müslin çok alın cidden büyük rahatlık. Hastane çantasını ne kadar erken hazırlarsanız o kadar iyidir sizin için. Bakım malzemelerini en sona saklayın sktarihleri açısından daha iyi olacaktır. Anne-bebek çantası,pijama takımını şimdiden alın.