Kızlar alisverise ne zmn baslanmali ve neler alınmalı esyalar
Canım ben kendi alışverişimi çalıştığım için 32. haftada doğum iznine çıkınca yapmaya başlayacağım
ama annem kayınvalidem biraz biraz başladılar bişeyler almaya 27. haftadayım bu haftalar normal bence
Şuan sdc tek kundak ve 2 çeşit kiyafeti var
onlarida annem almisti ufak ufak alıyım bende o zmn en son toplu alisverise gidildigindefe eksikleri alırım sdc simdiden halletmek istiyorum son zmnlarada ütüsü yerlestirmesi kalır simdiden bile çok ağırlaştım sonralara hic halim olmaz gibi grliyo
Ben 30 hafdalkndan başladim hasdane cikişi icin birazda ev icin almaya bataniye falan
Önce kıyafet aldım ben bebeğim kış bebeği diye bide kredi kartı na yüklenmemek adına bölerek yaptım ufak tefek şeyler kaldı omları da alacağım 28 de başladım
Ya benim eşim asker 2 ay sonra gelicek o geldiginde doguma 1 ay 1.5 ay kalmış oluyo o zmn yetistirebilirmiyim ki herseyini beraber almis olurz hem
hicbisi yetismiycek gibi hissediyorum daha var dogmasina ama bilemedim
Bende ihtıyacları son haftalarda düşünmüştüm ama 27 ci haftada beri erken doğum riskım var iğne kullanıyorum ve hastanede yattım çıktım doktor çantan hazır olsun dedıgı ıcın 28 ci haftadan berı hepsı hazır şuan 30+3
İnternetten alabilirsin olası bir erken doğum vs olursa çok da geç kalma derim çünkü kış bebeği sanırım seninki de eşyası olsun eve kargo yaptır en azından onun hastane çantasını kendi pijamalarını vs alabilirsin puset beşik vs birlikte alırsınız
Evet kış bebegi 1. Aya denk geliyo doğum Allah tan bisi olmazsa o zmn ben yavastan baslayim kuyafetlere besikti arabaydi pusetti esim gelince onunla alırız ztn onlarida set alicaz internetten
Sağlıkla inşallah kucağımıza alırız ![]()
![]()
İnşallah amin![]()
![]()
Ben 35. Haftada başladım