Selam güzel anneler, erkek yenidoğan kiyafetleri bulmakta zorluk çekiyorum, daha çok kız için var. Dün e bebek ve Ic wakiki gittim düzgün birşey bulamadım panço zaten almış başını gidiyor fiyat konusunda.
Siz nerelerden alış veriş yapıyorsunuz? Hesaplı ve özellikle güzel erkek bebek modeli olan. Mağaza ve online üzerinden nereler var
İlk siteden arkadaşım alışveriş yapıyor oradan biliyorum kendim daha bir şey almadım ama ikinci siteyi çoktandır takip ediyorum yenice bayramlık aldım kızıma oradan içine sinecek kıyafetler bulursun umarım
sağlıcakla doğsun bebiş
Cigit civil instagramda enucuzbebekmarket var orada güzel müslin ürünler var bebelon_ sayfası var
Dediğiniz sayfalara bakacağım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim dediğiniz sayfalara bakacağım
Ben doğacak kızım için zıbın alışverişlerini e Bebek’in uygulaması üzerinden yaptım uygun fiyata çok tatlı şeyler aldım. Erkek modelleri için de güzel şeyler var aslında, mağazada çok bir seçenek yok fiyat olarak da uygulama daha uygun geldi bana. Trendyoldan da müslin bir takım aldım o da kaliteli geldi, battaniye uyku seti gibi ihtiyaçları da Özdilekten almayı planlıyorum indirime giriyor sürekli. Önerilere ben de açığım ama şimdilik alışverişleri e bebekten yapıyorum.
Oldugunuz şehirde dikkat bebek var varsa mutlaka ordan alısveris yapın inanılmaz uygun 30 tlye cıtcıtlılar var %70 alısverisimi de trendyoldan yaptım cok uyguna
Aslında ilk çocuğum kızdı ona hep e bebekten alış veriş yaptım şimdi erkek olacak internet sitesinde de fazla çeşit göremedim ben erkek için, siz müslim takımı nerden aldiniz
Kocaeli’nde yim o dediğiniz mağazayı hiç görmedim ve duymadım burda
Bak burda da kız için çok güzel muslinler var ama erkek için beyaz düz sade birşey var