Alışveriş nasıl olmalı

merhaba kızlar ben trendyoldan alacaklarımı seçerek araştırarak ayırıyordum parça parça fakat instagramda karşıma çok çıkmaya başladı illaki görmüşsünüzdür set olarak işte park yatağı arabası puseti ana kucağı beşiği vs vs 24 parça olarak satışa sunulmuş parça sayısı değişiyor satıcıya göre yani bu şekilde set olarakmı almak mantıklı yoksa parça parça mı tercih etmeliyim kararsız kaldım bir de 18.haftalık şuan bebişim alışverişe ne zaman başlamalıyım erken diyorlar bence değil de sizi de merak ediyorum bu iki konuda yorumunuz nedir

1 Beğeni

Erken daha 30 haftalıktan sonra başla 26 haftalık oldum daha başlamadım

1 Beğeni

Merhaba ben 14. Haftamda bebek arabası, beşik yatak vs hepsini halletmiştim…Hastane çantamı da 28. Haftada hazırladım onda bile zorlandım agirlasmaya başladım bir anda..Erken değil, başlayın bence hepsini bir anda almakta yük oluyor, fiyatlar her geçen gün artıyor.İnstagramda gördüğünüz o toplu esyalari ben sağlam bulmuyorum görmüştüm araştırdığım zaman almadım, büyük eşyaların hepsini yerinde görerek aldım, tavsiye ederim o şekilde..Şuan bebeğim 7 aylık sormak istediğiniz birşey varsa seve seve yardımcı olurum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni