Merhaba bebegim sarılık oldugu icin mama takviyesi veriyorum şırınga ile 5 lik ve ya 10luk.kasik biberon aldim gecen gun 3 gundur falan denedim ve hep bogazina kacti bebegimin.mama vereceksen şırıngayla vermeni tavsiye ederim biberon gibi cekerek içiyorlar ittirmeye gerek bile kalmiyor ama kaşık biberonun ağzı buyuk olunca fazla gidiyor boğazına.
Ben bebek yagini pamuklara kullaniyorum islak mendil kullanmiyorum temiz içerikli bebek yağı alabilirsin .
Merhaba bebek yağını oğlumda kullanmıştım ama şu an almadım önerilmiyor dediğiniz gibi kuru cilt tipi olursa nemlendirici alırım diye düşünüyorum.Kaşık biberonunda gerek olup olmayacağını bebeğinin emip emmeme durumuna göre alabilirsin. Normal battaniye müslin örtü vs ile de kundak yapılabilir ben o şekilde kullanacağım.Cibinlik yaz mevsiminde lazım olacak sinek vs den korumak için bebişi
1= yeni doğan bebeğinizi olabildiğince kimyasallarla geç tanıştırmakta fayda var olası alerjiler yaşamamak adına alın ama bi kaç ay sonra kullanmaya başlayın
2= kaşık biberon bence gerekli sütünüz inmezse hemen mama veya sağım yaptığınızda kullanırsınız biberon alışıklığı oluşmamış olur meme reddi yaşamazsınız ve de ek gıdaya geçişte de kullanırsınız
3= bebeğiniz kış bebeyi ise bence her ikisinide alın kolaylığını yaşarsınız
4= cam, balkon kapısı açtığınızda bebeğime sinek böcek konmuş mu korkusu yaşamazsınız bence onu da alın
Bebeklerin cildi bizler gibi değil hassalar benim nacizane önerim ıslak mendil yerine ilk bi kaç hafta temizleme pamuğu ya da sıkıltırılmış mendil kullan sıkıştırılmış mendiller gerçekten çok bereketli asla bitmiyor
Babyjem anne süt kasıgı aldım, sıkınca damla damla geliyor kasıgına henuz kullanmadım ama kullanımı rahat bir ürüne benziyor.
Kundak uyku tulum ve ayaklı tulum aldım, battaniye yorgan vs onerilmiyor güvenli uyku için…
Beşik için cibinlikte aldım hem şık duruyor hemde yazın şart olacak. Kışında odayı havalandırmamız gerekiyor kara sinek girebilir içeriye o yuzden Kışında kullanmak için mantıklı
Bebek yağı almadım cok arastırdım pek önerilmiyor yenidogan için. Cildin phını bozuyormus zaten yenidoğan cildi pamuk gibi nemlendiricide almadım kuruluk görürsem dra danısarak almayı düşünüyorum…
Bebek yağı cilt gözeneklerini tıkıyor onun yerine losyon kullanın, cibinlik gereksiz bence aldım hiç kullanmadım, kaşık biberon aldım ben ucu sert gibime geldi onuda pek kullanamadım ek gıdaya geçince iyi oldu ama
Uyku tulumu tog değerini düşük al 0.5 ideal bence çok terliyolar çünkü
Mutlaka EDS edin kendine eğer doğumda sütün gelmezse nasıl kullanman gerektiğini öğren mamayı o şekilde ver sütün daha hızlı gelecek bu sayede