Kızlar aktivite masası kullanan var mı? Bebeğin dikkatini çekiyor mu ? Sizce alınmalı mı yoksa çok mu gereksiz? Bebek oyun oynarken bize zaman kazandırabilir mi ? Ne diyorsunuz sizin fikirlerinizi merakla bekliyorum
Kızlar bir de Yürüteç değil de Yürüme arkadaşı var onlar nasıl sizce
Oyun halısı aldım ben onda baya zaman geçiriyor valla aktivite masasına baktım şimdi de dikkatini çeker bebeğinin bencee
Yürüme arkadaşlarında da oyuncaklar vs oluyor kafasını kaldırmaya başladıysa direk onu alabilirsin de.
İkisini de almayı düşündüm nasip olursa kardeşleri vs de kullanılır bana zamandan 10 dk bile kazandıracaksa ne mutlu bir anneye en çok zaman lazım öyle değil mi arada kendimizle de ilgilenmek için özellikle teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için
Oyun halısı da almayı düşündüm aslında ama benim bebeğim yatmaktan nefret ediyor sırtını yere degdirsek kıyameti koparıyor 10-15 dk velki yerde oyalandigini gördüm dişlik çıngırak vs ama onun dışında yerde tutamıyorum çok hareketli maalesef çabuk sıkılan bir yapısı var
Biz bu yürüteç değil de onu oyuncaklı ayaklı yürütme oyuncağı var ya onu çok kullandık ikisi de kullandı müzikli sesli ışıklı olunca oyalıyor baya büyüdüklerinde bile oynadılar eve misafir çocuk geldi oda nasiplendi
İkisi de çok güzel bence işe yarar renkli olunca keyifle geçsin günleri sana da zaman kalsın
Aktivite masasıda var yürüme arkadaşıda var. Şöyle diyim bebeğim 6 bçuk aylık aktivite masasını koydum oynadı ama çol az bişe. Sonra kaldırdım pek gerekli değil. Bebeğim az oynadıktan sonra yine başka yerlere saldırıyor çok ilgisini çekmedi. Yürüme arkadaşını ilk çocuğumda kullandım o baya faydalı onunla öprendi yürümeyi bu bebeğimede kullanmak nasip olur inşeallah. İlk adım arabası die geçiyor
Şu aktivite masasının aynısını oğlumda almıştım hala duruyor sapasağlam ve çok seviyordu oturmaya başladığında ayaklarını çıkarıp önüne koyuyordum dakikalarca oyalanıyordu tutunmaya başlayınca da ayaklarını takıp baya uzun süre kullandık bunu almakla iyi yapmışsın oyun halısıda baya iş görür oyalar diye düşünüyorum
Eğlenceli duruyorlar valla
Ikisini de cok begendim linki varsa atabilir misiniz?
Teşekkür ederiz inşallah öyle olur şuan daha 4 aylık elimdeki çıngırak hışırtılı kitap vs yeni dikkatini çekmeye başladı biraz aceleciyim galiba ama çok heves ettim umarım iyi vakit geçirir
Bunu duyduğuma çok sevindim ilgi çekip bana zaman kazandirmasi başlıca amacım inşallah öyle olur
Yuppiii çok sevindim inşallah benim oğlumun da dikkatini çeker
Gelince çocuktan önce biz oynadik çaktırma
Baktım ama bulamadım eşimle birlikte almıştık niye bulamadım ben de bilmiyorum birisi ilk adım arkadaşım ya da arabam diye geçiyor diğeri fisherprice eğitici aktivite masası diye geçiyor aynısı olmasa da farklı şekilleri var baya seçenek var aslında ben de çok karasız kaldım bulursam atacağım inşallah
Alıp pişman olursam diye düşünmüştüm ama bu yorumlardan sonra bir kez daha aydınlandim inşallah benim oğlan da severek kullanır teşekkür ederiz