Merhabalar kızlar. Akşamları karnımda inanılmaz bir şişkinlik oluyor. Patlayacak gibiyim ve dokunduğunda karnımın üste kadar tamamı taş gibi olmuş oluyor. 21 haftalık hamileyim. Siz de yaşadınız mı bunu patlıyorum
Bende konu acacaktim tam 12 haftaligim yeni ergenken boy uyar gibi bacaklarim agriyor hayir daha o kadar kilo da almadim ki ayaklarim tasimiyor diyeyim Size de boyle olmus muydu
Bende 12 haftalığım Bnde de aynı sorun var bacaklarım sabahları da belim çok ağrıyor
Bacaklarım değil ama belim ağrıyordu özellikle fazla yürüdğümde bel ağrısı çok yaşıyorum vaktiniz varsa mümkün olduğunca pilates yapabilirseniz ( doktorunuza danışıp) iyi gelebilir. Ben tüm gün pc başında çalıştığım için sırtım ve belim çok ağrıyordu. 2 haftadır Hamile pilatesi yapıyorum. Ağrılarımın %60ı azaldı diyebilirim
Meraba bende 4.aydayım gece oldu mu bulantılarım başlıyor ek olarak şimdi baş ağrısı da kendini gösterdi
Bulantım hiç yok çok şükür. En korktuğum şeydi çünkü normalde de midem çok hassastır. Ama baş ağrısı bende de fazlaca oluyor kızkardeşim
Benimde bulantım kusma eğiliminde değil ama akşamları daha çok yoğun yaşıyorum bunada şükür daha beterini yaşayanlar oluyor o yüzden şanslıyız bence
Kesinlikle katılıyorum. Ufak tefek hamdikaplar dışında benimki çok güzel geçiyor hala çalışabiliyorum. Evimin işlerini vs yapabiliyorum. Bazı arkadaşlarım 9 ay ağladılar
Evet öyle