Akşam yemeği

Akşama menüde ne var :seedling:

Aa ilk defa duydum nasıl bir çorba

Nohut pilav :sweat_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler canım bakacağım​:heart:

Bende kuru dolma yaptım

1 Beğeni

Ay bizim de menü o olacaktı ama birileri markete gitmeye üşenince tavuk falan alamadı:joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Sulu yemek var.

Dana etini sulu pişireceğim Övünmek gibi olmasında güzel yaparım :yum:

2 Beğeni

Sarma ve yayla çorbası var :heart:

1 Beğeni

Elinize sağlık

Elinize sağlık​:blush:

1 Beğeni

Yaprak sarma, karışık dolma vardı

4 Beğeni

Tesekkurler GIF by TEI

1 Beğeni

Karnıbahar mantısı ve domatesli makarna vardı.

3 Beğeni

Nasıl yapıyorsun canım domatesli makarnayı :blush: @Zühre

1 Beğeni

Makarnayı bol tuzlu suda haşlıyorum. Çok fazla haşlamam ben. Süzerken bir çay bardağı kadar makarna suyundan alıyorum. Tencerede tereyağını eritiyorum içine 1 tatlı kaşığı biber salçası ekleyip kavuruyorum. Ardından rendelenmiş domatesi ekliyorum suyunu çektiriyorum. Daha sonra ayırdığım makarna suyunu ve biraz karabiber ekliyorum. Biraz daha suyunu çektiriyorum ve makarnaları ekliyorum. İyice karıştırıyorum ve birkaç dakika daha bekletip ocağı kapatıyorum. Servis ederken biraz parmesan ya da kaşar peynir ekleyebilirsin.

Afiyet olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Not: Kışın konserve domates kullanıyorum.:pinched_fingers:t2:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım ellerin dert görmesin,bu tarifi biliyordum :rofl: Ben burgu makarnadan zann etdim o yüzden acaba nasıl yapılıyor diye merak etdim makarna seven biriyimde :grin:

2 Beğeni

I Love You Kiss GIF by Pudgy Memez

2 Beğeni

Galiba sen direkt makarnanın domatesli olanını sordun galiba :sweat_smile: hatlar karıştı bende​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Galiba onu sordum :rofl:

Bendede hatlar karışa biliyor bazen boş ver​:grin:

1 Beğeni

Henüz o kadar becerikli değilim​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni