18+6 haftalik hamileyim. Bazi günler iç çamasirimda su gibi akinti oluyor normal mi?
Normal ama enfeksiyon da olabir kasinti varmi
Vajinal bolgede sizlama ve batma hissediyorum.
Benimde aynı şekilde şikayetlerim vardı doktorum enfeksiyon dedi fitil yazdı 2. Defa başıma geliyor sanırım hamilelik bitene kadar devam edecek bu durum çok dikkat etmek gerekiyor
hamilelikte akıntı normal ama enfeksiyonda olabilir kontrolde soylediginde test isterler
Enfeksiyon basima bela oldu atlatamiyorum bana sadece uromisin saşe yaziyorlar bazende hic bir sey vermiyor
akıntılarım arttı kötü olmaya basladım
Gecen haftalarda antibiyotik kullanmistim cok kolay mi tekrar eder enfeksiyon
Hamilelikte enfeksiyona cok yatkın oluyoruz
Usutmiyicen surekli trmizligine asiri dikkat edicen ic camasir utulemek silinme sekline dikkat etmek gibi ozel bolgeyi asiri ıslak tutmayacaksın iyi kurulama ve sabun mabunla falan yıkanmiyicak o bolgenin florasini bozmayacaksin gibi gibi bilindik yapilmasi gerekenler iste günluk pet ben kullanamiyorum direk kasinti baslatiyor bol bol su iciceksin cogu doktor antibiyotik ve fitil taraftarı degil sadece uromisin verir gece ic idrara sıkıs der benim idrar kesesinin bağısıkliginin dusuk oldugunu soylemisti doktor o yuzden kolay atlatamiyorum antibiyotik tedavisi sart hamilelik bittikten sonra bakicaz caresine gecmezse
O bende de oluyor ama bilmiyorum. Doktorunuza danışın bence.
Kuzum bendede oluyordu 9 aylık oldum hala akıntı geliyor baya alış bu durumlara saglikla gelsin bebisin ![]()
O bendede cok oluyor çox fazla yurudugumde böyle sanki bir ıslaklık hissediyorum o akıntılar bendede var kaşıntı yok ama bu gün böyle bir batma gibi bir şey hissettim sadece bu gün 2 defa başqa yok yanma yok kaşıntı yok günlük pedler kullaniyorum ve sarı akintim var peki sizce doktora gitmelimiyim gidince zaten sorucam ama yaşlı bir kadın yabancı bir ülkede yaşamaq çok zor sadece kaldığın yerde hastaneye gide biliyorsun burdakide yaşlı biri