Akan süt namaza yada abdeste engelmi

Ömer nasuhi bilmen islam ilmihali . Şafi fıkıh kitabı . İlahiyatçıyım canım din hocasıyım kanıt ile yazdım zaten internetle değil

Bende ondan bahsettim zaten arkadasin şafiler için sorduğunu görmedim Hanefi ler için bozar evet din hocası olman bişey değiştirmiyor ben din hocası değilim ama en az senin kadar eğitim almisimdir ki sen değil az önce bir arkadaş ss attı ona kasten nette ki bilgiler dedim

Benim kadar almışsın ama okumayı atlamışsın . Konu neyse ona yanıt verdim soru üzerine… okusaydınız keşke bi

Okudum zaten arkadaş aydinlatinca eğitim almakla konuyu atlamak ne alaka acaba insanlık hali ile birşeyi görmeye biliriz ya ama bilgi daimi dir fln neyse

Abla diyorlar ki emzirme bırak karındaki bebek sakat doğar

Ay hiç öyle bişey duymadım . Dinen olan açıklamasını dedim ben sana ama bunu da bi doktora sor sanmam ki olsun ama engel durum teşkil eder mi emzirme gebelikte bunu doktor açıklaması olmadan engelli olur demek çok saçma . Doktor diyosa amenna da sağın solun lafına çok takılma sen doktora sor içinde şüphe varsa

Yav bu nasıl kafalar :expressionless:

1 Beğeni

Şaka gibi de eğer olsa ülkedeki yarı insan böyle olurdu :joy::joy: bir ton laf var tabi bunlara benzer .

1 Beğeni

Akıl akıl gel bunlara takıl yani​:face_with_diagonal_mouth:

1 Beğeni

Abla benim görümcem ilahat bölümü okuyor o daki hoca demiş

Sakat deyil ama her iki bebeğin sağlığına zarar verir karnındaki düşüğüne sebep olama ihtimali var diğer bebeğinde gelişimine engel oluyor çocuk o sütle bozuluyor sürekli ishal ve zayıflama oluyor

1 Beğeni

Takılma sen bunlara dinde öyle bişey olsa kuran sünnette yeri olurdu. Sen en doğrusu doktoruna sor bir engeli olur mu diye. Kafan rahatlasın. Din adı altında çok şey var hep şunu getir aklına edindiğin bilgi Allaha yaklaştırdı mı uzaklaştırdı mı . Allahın verdiği cana Allah neden zulüm etsin nasip denen bişey var öyle saçma bişey olamaz yani

2 Beğeni