Ailesini istemeyen bi tek ben miyim

Kızlar gurbette yaşıyorum eşim beni memlekete getirdi annemlere. 3 haftam kaldı. Ben bin defa eşime dedim gelmeyelim ben evimde rahatım hastane evime yakın burda hastane tam 1.5 saat . İçim içimi yiyor nedense delirmek üzereyim. Doguma kadar kalacam doğumdan sonra kalacam ayhh ayhhh

İstemiyor olmanın nedeni ne bende doğumu mu annemlerin yaşadığı şehirde yapacam doğumdan bi süre sonra da kalacam annemlerin evinde hastaneye uzak 1 saat sürüyor ama yine de annem yanında olacak kimseye ihtiyaçım yok o yönden çok rahatım burada evde olsaydım doğuma annem gelemeyecti hastanede yanımda kim olacağı belli değil ama Mersin’de annem yanında olacak

Canım bende aynı durumdayım eşim eğitime gitti annem doğum zamanı gelebilecek şimdi yanıma kayinvalidem geldi idare etmek çok zor kalp kırılmasın diye

Ben kendi evimde rahatım ne bilim annemler kalabalık hiç rahat değilim eşim yanımda degil doğum zamanı gelecek sonra yine gidecek ben toparlanınca beni almaya gelecek

Aynı durumu ben kocamdan istedim doğumum riskli olduğu için buradaki doktor doğumu yapmak istemedi tam teşekküllü bir hastanede olman gerekiyor dedi bende eşime dedim annemgile gidelim orada doğum olsun 13 gün sonra gidecem eşim beni bırakıp dönecek doğum olduğu gün gelecek sonra işi sebebi ile dönecek benim dikişler iyileşene kadar orada kalıcam

Bende doğumumu evimde yapmaktan yanayım canım ben İstanbul’da oturuyorum annemler Batman’da ev küçük annemlerin gideni geleni çok oluyor zaten illaki evine geliceksin sonunda bence daha iyi benimde yanıma kim gelicek daha kesin değil ama eşimle birlikte bu süreci geçirmekten yanayım

1 Beğeni

Biz ailemle aynı şehirdeyiz ona rağmen anneme doğumdan sonra bende kalması için ısrar ediyorum muhtemelen sezaryen olacak doğumum tek başıma çok zor geliyor sizinki iyi cesaretmiş vallahi taktir ettim

Ben seni anlıyorum. Özellikle son haftalara girildiğinde insanın kimseye, hiç bi yere bile tahammülü kalmıyor. Kendi evinde kendi kendine kalmak, kendi yönetmek istiyor tüm süreci.

1 Beğeni

Bende aynı fikirdeyim oğlum iki tarafında ilk torunu herkes hevesli bir sürü kiyafet aldılar güzellerde ama ben onlar alınca bir şey almadim bana bir sey kalmadi bende hevesliyim onu yaşayamadım mesela aslında yaptıkları iyi bir şeyde benim kafam farklı işte Eşim daha bu sabah dedi son aya gircez yakında yanında biri kalsın diye şuan boşta en müsait kayinvalidem var ama hic istemiyorum her gün kayinvalidemle oturcam gerilcem daha çok strese gircem dogumdan sonra zaten annemde gelcek annende gelcek evde kalabalık istemiyorum diye kestirip attım napayim