Selam kızlar ailem uygulamasını indiren varmı cocuk parası ile ilgılı ben indirdımfakat hiç bişi amlamadım cocuk ekle dıor ekleye basıyorum e develetr cocuk bulunamadı dıor bıde cocuk parası her ay mı verıyorlar bilgisi olan yazabılırmı
Ay benim de yok bu konuda
Bn Gaziantepliyim ama bende indirdim ama berden başvuru ypilcan bilmiyorum
3ü çocuğunsa eğer 5yasina kadar verilecekmiş 1ile ikiye bir seferlik diye biliyorum cnm e devletten yapamıyorsan bulunduğun yerin muhtarından yardım iste
Yaptım onu zaten 5 bin aldım aılem uygulamasından para yatıp yatmadıgına bakılıyor onu yapamadım bır turlu
Hanımlar nasıl başvuru yptiniz doğum önceden mi yoyorsun doğum snra Şi mi
İlk çocuğa tek seferlik veriliyor ikinci ve üçüncü çocuk her ay veriliyor
Dogduktan sonra e devleten bas vuru yapıorsun
Ben başvuru yaptım çocuk bir aylık oldu hala sonuç bekleniyor pek birşey anlamadım 300 TL için de pek ilgilenmiyorum tek seferde 300 TL veriyor ilk çocuk için onu da ne için veriyor bilmiyorum ne işe yarayacak acaba
Hayır yenı yasa için 5 bin verecekler
İlk cocuk 5 tek seferlık 2 ıcın 1500 ve. 3 ıcınde her ay 5 bın verılıyormuş ben aldım 5 bin 300 tl idi eskıden ama yenı yasa cıkmış onu sız bır sorun dogum raporunu verınce
İlk doğum için 5 bin tek seferlik alınıyor ikincisi için aylık 1500 ama doğum için tek seferlik 5 bin aliniyor artı ailem uygulaması rehber yazılan yere baş ordan seni doğum başvurusuna yunlendirir gerisi artık hal edersiniz
Siz kac seferdır alıyorsunuz
İlk gebelik oldu için tek seferlik aldim
Anladım hayırlı olsun bebegınız tesekur ederm cevabınız için