Ablalar ben şuan 35+3 haftalık hamileyim eşimin ailesi köye gidicek onlar gidene kadar ben 37 haftalık oluyorum . Beni de götürmek istiyorlar zorla ben gitmek istemiyorum ama anlatamıyorum son üç haftam kalmış oluyor Ankara da doğum yapmak varken ağrı da bir köyde doğum yap diyorlar ben kabul etttiremiyorum . Eşim asker yanımda değil. Doktor bana gidemiyceğime dair bir yazı yazıp verir mi ?? Ne yapabilirim akıl verin lütfen
Yazı almana gerek yok doktoruma sordum izin vermedı yolculuga de. Hatta sorda yani vermez
Biliyorum vermiycek aileme anlatamıyorum bunu sorun orda
Doktor seyahat yasak dedi de illa yazılı kağıda gerek yok biraz daha ikna edici konuş doğum heran olabilir dedi de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bebeklerimizi benimde 36+5 az kaldı
Vermez derken yola ızın vermez demek ıstedım canım sen doktoruna anlat durumu
Esinle konus soylesin bence
O da öyle yapacak bakalım
Yaninda kalsinlar yani nerde bulacaksin doktor ebe cok zor bende memleketime gitmek istiyorum kpss sinavim var yaklaşık 8 aylik hamileyim esim musade etmiyor onun ailesi en guzel o halleder
Bu haftada zaten uçağa almazlar otobüs ve araç ile yolculuk zor 2 saatte bir 15 dk dinlenmen lazım doktora söyle seyahat yapamaz diye yazı verir Ankara nerede oturuyorsun
Ankara Sincan
Kalmıyorlar gitmek istiyorlar
Neden bu kadar geri kafalılılar hadi yolda çocuğa bişey olursa hiç düşünmüyo larmı büyükler neden bizi analamamakta ısrarcılar