Ağzımın tadı hiç yok

Selam arkdaşlar ben 8 haftalık hamileyim ağzımda sanki demir çiğnemiş gibi bir tad var. Resmen ağzımın tadı yok.

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Derinablaoluyor

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok normal :blush: Hormonlardan dolayı ağzında öyle bir tat hissediyorsun. Geçecek, kendimi kötü hissetme olur mu ? :slightly_smiling_face:

Merhaba @Derinablaoluyor hoşgeldiniz :bouquet: vitamin takviyesi alıyor musunuz takviye de öyle yapıyor diye duydum

Aramıza hoşgeldin @Derinablaoluyor gebeliğin hayırlı olsun canım
Boyle olmasi cok normal vücut kendini hazirliyor :hugs::tulip::bouquet:

Gebeliğin hayırlı olsun :blush: ağızda metalik tat hamilelik belirtilerinden biri zaten zamanla geçiyor

1 Beğeni

Hoş geldin @Derinablaoluyor
Ben çok çektim,metalik tat adlanıyor bu tatsızlığın adı sanırım. Ben bıkmıştım ağlıyordum resmen kristal şeker atıyodum ağzıma ki tat değişilsin yok fayda etmiyordu. 17 haftama kadar sürdü bende. 20 haftamda yine başlamıştı. Hormonlardan dolayı normal bir şey,geçmeyecek bir ağrı yoktur , kalıcı değil birgün geçecek de ve sabr et canım,elden ne gelir ki,bebiş içın mecbur dayanaksın​:blush:

1 Beğeni

ayy canim 7 inci haftadan beri cekiyom bnde 14 haftalik olduk ama halaa ayni ne yesem yedikten sonra zehir yemis gibi agzimin tadi​:pensive:

2 Beğeni