Ağustos'da doğum

Agustosda benmle aynı ayda dogumu kimler var kızlar :heart::heart_eyes:

9 Beğeni

@agustos-anneleri var :slight_smile:

5 Beğeni

Allah nasip ederse benimkide ağustos :blush:

1 Beğeni

Temmuz sonu veya Ağustos ilk haftası olarak görünüyor benimki hayırlısı olsun :cherry_blossom:

6 Beğeni

Bizimki Ağustos büyük ihtimalle erken gelmezse :heart_eyes:

2 Beğeni

Ben varım

2 Beğeni

Ağustos sonu gibii benim de :smiling_face:

2 Beğeni

Ağustos başı gibi inşallah

1 Beğeni

Ben varımmmm

1 Beğeni

Benimde Allah nasip ederse Ağustos ayında doğacak :grinning:

2 Beğeni

Temmuz sonu Ağustos başı benimde canim

4 Beğeni

Ağustos sonu bizimde üçlü tarama yaptırdınız mı

2 Beğeni

Bende ağustos ta doğum yapıcam Bi aksilik çıkmazsa

2 Beğeni

Ağustosun ilk haftası bende :hatching_chick: sağlıkla kavuşalım miniklerimize :heart:

3 Beğeni

Bende Ağustosta doğum yapacam inşallah ayy zaman ne çabuk geçiyor 4 ay sonra bebişler geliyor, :hatching_chick:

1 Beğeni

@Gülşen11 benimde 26 Ağustos görünüyor hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inş :nazar_amulet::heart:

2 Beğeni

Ağustos 25 benimde inşallah​:cherry_blossom::heart_eyes: hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi :palms_up_together:t4::heart:

2 Beğeni

@Mavi-AK @Beyzaimren aramıza hoş geldiniz :partying_face::smiling_face_with_three_hearts: kuzucuklarınızı sağlıkla kucağınıza alın​:palms_up_together:t2::hugs:

1 Beğeni

Benimde agustos sonu 27 agustos tahmini Allah nasip kismet ederse. Sizlerin nasil gidiyor hamilelik benim sabah bulamtilari hala geçmedi birde cinsiyet belli mi bacaklari capraz kapatmis net değil ama kiza benziyor ama kesinde değil dedi bekliyoruz bakalim​:smiling_face_with_three_hearts:

@Belinay58 @Mavi-AK @Beyzaimren

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: Gebeliğiniz hayırlı olsun kızlar :cherry_blossom:

1 Beğeni