Ağustos ayı kız/erkek👶seninki hangisi?

Kızlar galiba Ağustos ayında doğum edeceklerin hep kız bebekleri olacak çevremde ne kadar Ağustosta doğum edecek kişiler varsa hep kız ben dahil sizlerin ne olacak hayırlısıyla :heart: @agustos-anneleri

4 Beğeni

Benim de aynı Ağustos kız :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Benim erkek bebek :heart:

2 Beğeni

Banada ilk erkek dediler detayliya gittim kız olduğunu öğrendim :joy::joy::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Hayırlısıyla kucağına alırsın inş

3 Beğeni

Benimde dikkatimi çekti kız bebek bekliyorum

2 Beğeni

Benim günüm en son 7 Ağustos ama temmuz sonu doğacak gibi cinsiyetimiz kız :hibiscus:🩷

3 Beğeni

Hade hayırlısiyla inş :heart:

2 Beğeni

Evet ya tesadüf mü yoksa kız yıllı mi diyelim bilemedim​:joy::joy:

2 Beğeni

En son kasım ayında adet görenlerin çoğu kız aslında

2 Beğeni

Benimde en son 25 Ekim benimde kız. :joy:

3 Beğeni

Ben geçen yıl Ağustos’ta doğurdum. Kızım oldu. Ne kadar gerçek bilemem :face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Beğeni

Kız beklıyorum bende

1 Beğeni

Ay benim de kız​:grinning:

2 Beğeni

Benim de kız :nazar_amulet::grinning:

2 Beğeni

Kış ayında vajınada ki pH daha yüksek olduğu için kısın hamıle kalanların koz bebek olma olasılığı daha yüksekmiş bır sağlıklı arkadaşım demıstım ne kaşar doğru bilemem 30 Ekim son adet tarıhım kız beklıyorum yakın arkadaşım son adet tarıhı kasımda oda kız beklıyor

1 Beğeni

İlk gebeliğimde de 16 eylül Dü o da kız​:smiling_face: aman sağlıklı olsunlar da kız da erkek te bir

1 Beğeni

Benimde 3 kasim adet tarihim detayliya kadar kız biliyodum erkek dedi nasipse:)

1 Beğeni

Benim de 16.haftada ancak görebilmisti net şekilde erkek demişti benziyo ya da yüzde şu kadar falan demedi.Ayrintili ultrasonda kız olduğunu öğrendim eşim için güzel bi sürpriz oldu :heart_eyes:

2 Beğeni

İlk defa duydum böyle bişey :smiling_face:

1 Beğeni