Ağustos anneleri

Aynı gün bekliyoruz :relieved: hiç bir belirti yokk :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Sizinkide yarın 40 haftalık mi oluyor canım evet ya hiç bir belirti yok :slightly_frowning_face::joy:

@anon51243553 seninle biz ayni gbiydik . Senin durumun nasil bu ara pek aktif degilsin sanki yada ben görmüyorum

2 Beğeni

Evet canım, bir an önce kavuşmak istiyorum ama bakalım nasip yarın ola hayır ola :relieved:

1 Beğeni

Evet kuzu bende durum valla 10 ağustosta kontrolüm var benim kız azıcık koca kafa olduğu için normal doğum zor olabilir baktı Dr şuan kafa çapı için normal doğumu götürüyor ama ilerleyen haftalarda bakcaz dedi sancılarım oluyo 2 hafta önce ilk kez nst ye bağlandım 60 larda sancım çıktı ama doktorum sorun değil dedi durum bende böyle valla Ağustosun 20 sinden sonra her an dedi en son 10 ağustosta durum değişmezse tabi :joy: sende durumlar nasıl :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Son zamanlardaki usg ölçümleri cok dogru olmayabiliyor .tabi bu doktor ve hastane durumuna gore dedegisiyor elbette. Saglikla gelsin kizçe. Ben 36 oluyorum yarin zaten 2nci ve sezaryen olacak. Cuma gunu konyrolum var insallah gun verilir.

Ay hadi rabbim hakkında hayırlı olan neyse onu versin inşallah ama şey ya şimdi şunu merak ediyorum bana herkes diyo kafa çapı ölçülen ile aynı olmuyor diye ama usg ye göre doğum belirlenmiyor mu yoksa ben normal olmasını çok istiyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kızlar 36+2 deyim belimden sancı giriyo ve kasigima adet sancısı gibi ama belim çok ağrıyor yalancı sancı olabilir mi yoksa gerçek mi

1 Beğeni

Gercekten iyi bir doktor ve cihaz ise olcumler dogru sonuç veriyor. Benim ilk kizimda mesela devlete gidiyordum on ana kadar hep normal dediler. Son 41 1 de dogum katina ciktim orda tekrar baktılar kilosu 4. 200 ölçüldü 4 170 dogdu. Bide karin cevresi kafaya gore genis dediler. Hadi kafayi cikardik karnini cikarirken sikinti olur dediler ve sezaryen olmustum. Ve gercekten dogdugunda karin cevresi genisti epey. Yenidogan pijamalar sıkıyor dar geliyordu

Dinlenince geçiyorsa yalancı sancı olabilir

1 Beğeni

Amin inşallah inşallah yarın ikimizin de doğumu olur yarın son gün bakalım bir belirti yok Allah büyük sancı bazen oluyor bende aha diyom geliyor diyom bı bakıyorum sancı duruyor :joy: Rabbim yardımcımız olsun inşallah :palms_up_together::heart:

Yalancı sancidir bizimde öyleydi ama hala tık yok yarın 40 haftalık oluyorum :joy:

1 Beğeni

Oy maşallah sübhanallah iyi doğmuş kız ben en fazla 3,5 falan bekliyorum kilosunu

1 Beğeni

Benimde 37 haftalıken doktor dedi 3 kilo 400 Gr demişti şimdi yarın 40 oluyorum ama hala kilosunu bilmiyorum sizce 4 kilo olmuş mu​:roll_eyes:

Dinlendim ama 20 dk da bir üç kez oldu belden giriyo

Hala varmı sancı nezamandan beri var

Bacim ilk gebelikte ye ic yat guzelce de beslendim. Tabi bende o kadar olacagini da neyse. Bide son haftaya kadar bekleyince iyice kilo almis. Bu bebegim mesela 34 de 2 .100 gram falandi. Cunku bunda digeriyle ilgileniyorum hareketli . Dinlenme sansi pek yok beslensem de iyice

Olmuştur bence genlerle de alakalı ama haftada 200 gram falan alıyorlar

Yani eşit olmaz illaki sonuçta hali hazırda bi çocuk daha var bakımı yemeği vs her şeyi sana bakıyor kuzum

1 Beğeni

18.04 de başladı şiddeti değişiyor ama ilk çok ağrıdı adet olacakmış gibi sonra ki ikisi biraz daha hafif oldu