Ağrılı idrar ve yeşil akıntı

İdrardan ara ara yeşil akıntı geliyo ne yapmam gerekiyor anneme sordum hamileyken ondada olurmuş ne diyorsunuz kızları

1 Beğeni

Enfeksiyon olabilir doktora görünmende yarar var

1 Beğeni

Göründüm tahlilere baktı normal dedi

O zaman korkulacak bir durum yoktur. Olsa doktorun tedavi uygulardı.

Endişelendirmek istemem ama yeşil akıntı iyi birşey değil.Doktora görünmenizde fayda vardır.:pray:t4:

1 Beğeni

Merhaba @Sevda hoşgeldiniz
Ben de enfeksiyon olduğunu düşünüyorum bence doktorunuza söylemelisiniz

Kizlar yesll akıntı geliyo demiştim ya dün geceden beri yok gelmiyor yani sık sık gelmiyor neden olabilir

yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi ola bilir,ama hamilelikte rengsiz kokusuz akıntı olması normal yeşil endeksiyon diye duymuştum

1 Beğeni

Doktoruna soyledinmi yeşil akintin olduğunu?Yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi ve bu hamilrlikde aşırı zararlı bildiğim kadarıyla.Tedavi edilmesi gerek,annede ve bebekde zararli durumlara sebebiyyet vere bilir.Tedavisi çok kolay diğer enfeksiyonlara göre.

1 Beğeni

Yeşil akıntı arada çok nadir olması normal ama devamlı olması yanlış.
Kesinlikle doktora söylenmeli. Bir enfeksiyon söz konusuysa tedavi aksamamalı

Bundan yaklaşık 1 ay önce bende aynı sıkıntıyla yazdım buraya ama ağrılı idrar yoktu bende. Akıntı yeşildi. Eşimle birlikte olmayı bıraktık doktor da fitil yazdı 2.güne geçti şükür o günden beri olmuyor. Sende ağrılı idrar da var bence kesinlikle enfeksiyon. İlerlemeden farklı bir doktorla daha görüşmende fayda var. Hiç olmadı sağlık ocağına git. Geçmiş olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni