Kızlar sürekli vajinamda ağrı var sanki çocuğu karnımda değil vajinamda taşıyorum,her tuvalete çıktığım da sanki düşük yaşıyor musum gibi baskı hissediyorum. 11+5 gebeyim.fikri olan var miii
Bu sorunu doktoruna danışmanda yarar var. Bunun bir sürü sebebi olabilir.
Bende sizin gibiyim en başından beri hatta ilk zamanlar bulaşık felan yıkarken iki bacağımı sıkıyordum çünkü öyle birşey ki pskolojik baskı gibi düşünün sanki oradan bir şey çıkacak tuhaf bir his bı durum şuan ara ara değişiyor 16 haftaligim şuan. Yorulunca temizlik yapınca çok yürüyünce ve araba kullandığımda eğer uzun süre oturduysam kalktigim zaman aynı şeyler oluyor sanırım daha dinlenmeli ve dikkatli bir gebelik geçireceğiz şahsen ben kabullendim artık durumu. Bu durum için progestanida bırakamadım bir hafta dayandım ağrılarım baskıların çoğaldı onsuz. Oyuzden gece yatmadan bitane içiyorum
Servikal uzunluğunuz normal miymiş
Bugün kontrolüm vardı kızlar, idrarı çok tutmanın,sezaryan dikişlerinin genişlemesinin bu durumları yaratabileceğini söyledi.idrarini tutma dedi. Bende progestan kullanıyorum kanama alanı gitmiş ama kutu bitene kadar devam et dedi