4+3 hamileyim adet olacak gibi ağrım sanki ara ara sancı var düşmez dimi ya haftaya kalp atışı için çağırdı doktor öyle bir şüphe olsa çıkardı dimi ultrason da dün baktırdım yarın tekrar kan vericem cuma çıkıcak takibe alınmam lazım dediler
Canım benimde ayni sekil agrim vardi suan 5+3 oldum biraz hafifledi sadece stres yapma kafana takmamayı calis yarin doktoe kontrolüm var kesem icin gidicem insallah gozukur
İnşallah canım teşekkür ederim azda olsa içim rahatladı tek benim sandım inşallah görürsün canım
Ayy sende kendimi gördüm beİlk Hamileliyinde öyle oluyor insan.Şuan 10+2haftalık bebeyim haftadan haftaya keçerken az ağrım oluyor ilk zamanlarda bende öyleydim hatta sanıyorsun ki şuan regl olucaksın amma bebek orada mayalanıyor Rahim böyüdüyü için kasılmalar çok normal sende sakin ol inşallah sağ Salim bebeyini kucağına alırsın
5+1 deyim. Aynı durum bende de var. Alt karın bölgemde ağrı, hatta kramplar var. Çok yoğun çalışıyorum ayak üstündeyim. Düşmez dimi ?
Tamamen normal ağrılar. İlk haftalar olur öyle endişelenmeyin.
Ayak üstü çok durmayın. Bol bol istirahat etmeye çalışın. İlk 3 ay riskli.
Yaaaa çok teşekkür ederim bu bebiş bizim aileye mucize gibi geldi annem kanser tedavisi görüyor onun haberini alınca iyice motive oldu hayata daha sıkı bağlandı ondan da korkum kimyasal gebelik de oldu bundan önce o yüzden korkuyorum ama güzel yazın için çok çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Ben ara ara yürüyüp gelip dinleniyorum hep uzanıyorum evde olunca
Rica ederim fırsat buldukça mutlaka dinlenin. Bu aylarınız çok önemli.
Çook normal bende de vardı hatta test yapana kadar reglim düzensiz olduğu için regl olcakmisim zannediyordum tuvalette gidip konrtol ediyordum şimdi 29+3 üm ik bebisime hamileyim bebek yerlesmeye başlıyor o yüzden normal ama sen genede dikkatli ol ağır iş yapma yukarı uzanma vs
Bol bol dinleniyorum