Ağlama hissi

Kizlar sürekli ağlama hissi geliyor ağlayınca rahatlıyorum bebeğe birşey olursa diye de korkuyorum sizdede öyle oluyor mu durduk yere ağlıyorum

4 Beğeni

Hormonlardan dolayı normal ama sen üzülüp agladiginda korktugunda bebekte aynilarini hissediyor biraz dirayetli olmak lazım o yüzden canim

Ağlamamak için sıkıyorum kendimi bu seferde göğsüme birşey oturuyor

Hamilelik ne değişik birseymis

Evet hem değişik hem güzel bir his ne olursa olsun . Bende öyleydim hala da öyleyim 25.haftamdayım anlamsız bi video bir hareket insanların lafı bazen beni de kötü edebiliyor ağlıyorum istemsizce bebeğim iyi şükür ama tabi ağlamasak iyi de :joy: işte olmuyor elde değil . En güzel yanı bence hamilelikte sıkıntı dönem dönem değişiyor trimester atladıkça ama diyosun ki ultrasonda bebeğini her gördüğünde şükür ya çekerim ben bu derdi​:heart_hands: ben öyle düşünüyorum

1. Haftadayiz aynı durum bende de söz konusu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen insanın elinde olmuyor .

Ben canımı söküyorlar sanki öyle hickira hickira ağlıyorum bianda da karnimi sevip özür dileyip dua edip devam ediyorum kaldigim yerden aglamaya hormonlar bizi maf etti​:woman_shrugging::smile:

Ben de bazen ağlamaya başlıyorum 10 saniye sonra eşimle gözgöze gelince gülme krizine giriyoruz :grinning: durduk yere ağlanır mı diye

Eşim dalga geçiyor hadi ağla diye

Hayırlısı ile sagsalim doguralim da artık yapacak birşey yok 9 ay aglayacaz

Tek ben değilmişim demek ki

Aynı şekilde bende