Kizlar sürekli ağlama hissi geliyor ağlayınca rahatlıyorum bebeğe birşey olursa diye de korkuyorum sizdede öyle oluyor mu durduk yere ağlıyorum
Hormonlardan dolayı normal ama sen üzülüp agladiginda korktugunda bebekte aynilarini hissediyor biraz dirayetli olmak lazım o yüzden canim
Ağlamamak için sıkıyorum kendimi bu seferde göğsüme birşey oturuyor
Hamilelik ne değişik birseymis
Evet hem değişik hem güzel bir his ne olursa olsun . Bende öyleydim hala da öyleyim 25.haftamdayım anlamsız bi video bir hareket insanların lafı bazen beni de kötü edebiliyor ağlıyorum istemsizce bebeğim iyi şükür ama tabi ağlamasak iyi de işte olmuyor elde değil . En güzel yanı bence hamilelikte sıkıntı dönem dönem değişiyor trimester atladıkça ama diyosun ki ultrasonda bebeğini her gördüğünde şükür ya çekerim ben bu derdi
ben öyle düşünüyorum
- Haftadayiz aynı durum bende de söz konusu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen insanın elinde olmuyor .
Ben canımı söküyorlar sanki öyle hickira hickira ağlıyorum bianda da karnimi sevip özür dileyip dua edip devam ediyorum kaldigim yerden aglamaya hormonlar bizi maf etti
Ben de bazen ağlamaya başlıyorum 10 saniye sonra eşimle gözgöze gelince gülme krizine giriyoruz durduk yere ağlanır mı diye
Eşim dalga geçiyor hadi ağla diye
Hayırlısı ile sagsalim doguralim da artık yapacak birşey yok 9 ay aglayacaz
Tek ben değilmişim demek ki
Aynı şekilde bende