Hamiş anneler ağızda tükürük birikmesi olan varmı beni mahvediyo yuta yuta gaz yapıyo tukursem igreniyrm kusuyrm knusmaya cnm bile istemiyo
Evet canim sanirim yeni hamilesin benimde ilk aylar oyleydi 2 gebeligimde de ayniydi resmen poşetle geziyodum artik
ama merak etme geciyor 3 aydan sonra![]()
Bendede var canım midemi bulandiyor birde ağzımda acılık var ne kadar şekerli şey yesem bir süre sonra yine acı oluyor ![]()
13 haftalık olduk hamile olduğumu öğrendiğimden beri böyle
aynen zaten mide bulantısı mahvediyor bide tükürük daha kötü yapıyor ve sürekli tükürük oluyor agzmda sürekli yatyrm sen kaç haftaliksn cnm
Gecer canim az sabretmek gerekiyor anliyorum seni bende cok cektim o konuda![]()
![]()
![]()
7+6 cnm inşlalah çabuk geçer diyelim
Evet, gebelik sırasında ağızda fazla tükürük birikmesi normaldir. Bu durum, hormonal değişikliklerin bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Gebelik sırasında artan hormon seviyeleri, bazı kadınlarda tükürük üretimini artırabilir. Ancak, aşırı tükürük salgısı rahatsız edici olabilir. Bu durumda, sık sık su içmek ve nane veya limon gibi taze aromatik yiyecekler tüketmek rahatlama sağlayabilir. Ayrıca, ağız hijyenine özen göstermek ve diş fırçalamak da yardımcı olabilir. Eğer endişeleniyorsanız, bir doktora danışmakta fayda olabilir.