Ağır kaldırdım

Merhabalar bu sabah mecburiyetten ağır kaldırdım. Arkadaşlarım nasıl böyle bir hata yaparsın deyip çok korkuttular. Bebeğe bir şey olmuşsa Allah korusun nasıl hissederdim? Ağrım yok ama henüz bebeğin hareketini hissedemedim kaldırdığımdan beri.

Kaç kg kaldırdınız ve kaç haftaliksiniz

sol tarafina uzan tatli biseyler ye korkma kac haftalik

26 haftalık. Bazayı kaldırdım raylı

Kanaman dinlenince geçmeyen ağrılar gibi bir durumun yoksa endişe etme bence dinlen kendini yorma çok tedirgin sen bir kontrol olabilirsin

Cumartesi günü randevum var. Öğretmenim okuldayım maalesef dinlenme şansım yok :cry: bebeğim için dua edin lütfen

1 Beğeni

Hemen bence acile gidin

eger biraz daha hissetmezsen git doktora icin rahatlar en azindan

Ben hep kaldırıyorum bazayı… bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

Hiç birşey olmaz kendini korkutma Allah’ın izniyle halter kaldıran cimlastik yapan kadınlar dolu etraf

Endişe etme kanama şiddetli ağrı gibi durumlar çok riskli olabiliyor normal seyrinde ise telaş etmeyin Rabbim tüm anne adaylarının yardımcısı olsun sağlıklıca kolaylığıyla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :palms_up_together:t2::heart:

Ağrınız sızınız kanamanız yoksa endişe etmeyin. Yatıp dinlenin biraz

Taşınırken ben de yatağı kaldırmıştım yaklaşık bebeğim 7-7.5 aylıkken ama kanama ağrı olmadı yoruldum sadece ve dinlendikten bi gün sonra kızım tekrar hareketlendi endişe etmeyin