Ağır hidrosafali

Merhaba, 39+1 de çocuğumun acil doğması gerektiğini ve kafasında böyle bir şey olduğunu öğrendim, 1 ay önce babasının da beyin tümörü olduğunu ve hatta o tümör yüzünden çocuğumla aynı yerin tıkandığını öğrendim. 2 cm de kitle mevcutmuş bebeğimde. Gebeliğimi sonlandırmayı düşünür müsün diye sordu perinatoloji doktoru. Gitmemdeki sebep önce suyu fazla dedi 2 3 doktor, sonra 37+6 dayken birden bire kafası 40 haftalık görünmeye başladı, bugün de öğrendim ki bebek 388 mm ymiş kafası, eşimde tümörden dolayo yatıyor üstelik kayınvalidem demeye utandığım şahıs boşatmanın derdine düştü bu süreçte. Ne halt yiyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Ben bu çocuğu eşime moral olur diye daha çok istiyordum. Başına gelenler oldu mu? Kafası üçgen şeklinde işte görmesinde konuşmasında yürümesinde problem olabilir diyor doktor. Eşimde de hidrosafari varmış tümör yüzünden fark ettik ve çok geç fark ettik. Şimdi bebeğimde de olduğunu söylüyorlar. Cidden boğulmuş vaziyetteyim napacağım ne edeceğim hakkında hiçbir fikrim yok

Bu arada suyuna da yeterli demiş doktor n’olacak bilmiyorum