Kızlar mayısın 31 gibi doğumum olacak ağdayı mayısın 6sinda yapsam 3 4 haftada tekrar çıkar mı ya hormonlara güvenemiyorum hangi gün yapmalıyım
Merhaba bence şuan erken 10 gün kala yapmanız daha iyi olur sağılıkla kucağınıza almanız dileğiyle
En çok korktuğum durum bu yaa beklenenden önce gelir de hazırlıksız yakalanırsam diye daha 24 haftalığız ama şimdiden doğum korkusu sardı bile bende en son temizlikte tarih attım ona, göre ne kadar sürede çıkacak diye ayarlamaya çalışacğm inşallah hazırlıksız yakalanıp rezil olmayız
sizin de erken doğum riskiniz yoksa son 1 hafta kala yapabilirsiniz inşallah çıkmaz
Bence şimdi yaptırıp son bir hafta kala tekrar yaptırın
Ben normalde lazerliyim ama malum hamilelikte yapılmıyor.Hiç bir yerimde yok sadece özel bölgede var ve çoğaldı.Ağdayla mı alsam daha mantıklı sizce jiletle mi.Hamileliğim boyunca jiletle aldım ama hormonlardan mı ne iki gün kalmıyor uzuyor sinir oldum napmalıyım sizce
Bende 2gune bir alıyordum hep gebelikte zorlaniyoruz haliyle jiletle devam ediyorum agdaya dayanacak halimiz olmuyo
Valla doğru bende öyle yapıyorum ama hem sürekli aldığım İçin tahriş oluyor hemde kalın çıkıyor ve çoğaldı hani doğuma yakım ağda yapsak acaba 10 gün önce falan nasıl olur
Aynen valla bende kan revan içinde kalıyorum hep agdayi yapabiliyorsaniz daha iyi olur bence uzun süreli gidiyor hemen çıkmıyor dediğiniz sürede iyi bence
Hanımlar bence bu konuyu kendinize cok dert edinmeyin yani doktor, ebe, hemsire öyle seylerle karsılasıyor ki onlara normal bize ise doğal olarak anormal geliyor. Tabi ki temizliğimize özen göstericez ama hazırlıksız yakalanma durumunda da bunu dert etmediklerini söylediler normal dogumda lağman yapılsa bile uzun süre dogum sancısı cekildiği için genede ıkınma durumunda büyük ve kücük tuvalet kaçırılabiliyormus bunu bile normal görürlerken kıla tüye takılı kalcaklarını sanmıyorum acıkcada bunu dile getiriyorlar. İnsallah ak pak girmek nasip olsunda olmazsada dert etmeyin Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım