Admincim biz neden level 3 te yokuz hal buki eski kullaniciyiz
Ona nece baxirsiz?
Admin paylasib bayaq gordum mende sohbet otaqlarini bagladigi konumda var
Hemen yönlendiriyorum canım @admin bilginize ihtiyacımız var
Tesekkur ederim canim
Biraz gerildik toparlansin size dönüş yapacaktır canım
Merhaba sohbeti level 3 açabilirim dedim ama açıp açmayacağım belli değil. Yani sizin durumunuzfa levelin bir önemi yok. Rahatına bak
Peki bublevel ne ise yariyor anlamadim ama uzuldum bazilarina gore sohbetin kapanmasina
Bende uzuldum
Bazılarına değil herkese kapandı
Kendi fikrimi söylemek istiyorum izninizle bence bu bir düşünce olarak kalsın faaliyete geçirmeyin çünkü bu sefer de ayrımcılık gibi bir şey türeyecek farklı yerlerden farklı düşünceler anlaşılacak bozulmaya yüz tutmuş muhabbet ortamı daha da zedelenecek bir süre böyle kapalı kalsın ne demişler iyiyi görebilmek için önce kötüyü yaşamak lazım ki iyi ve kötünün değerleri bilinsin bu yüzdendir ki bir süre böyle kullanılmaya devam etsin sohbet ortamı eski yumuşakligina kavuşunca ki inşallah o zaman açmak isterseniz tekrardan sohbet odaları açın aksi takdiri uygulamadaki kişi bütünlüğünü bire ikiye değil birçok parçaya bölecektir
Sohbet kapandı mı şimdi
Kapandı demeyelim bence olumsuzluk olmuş olur halbuki bunu oluşturacak bir durum yoktu bir kargaşa olunca mevzunun başladığı yere denk geldim ve tek tek okudum mesajları uygulamanın toplumsal bütünlüğü için manevi tadilata alındı o bölüm diyelim olumsuz düşünürsek onu yansitiriz huzursuz olursak soğuruz …
Şimdi sohbet edilmeyecek mi ya
Evet canım
Problem yok bizde konu olarak açarız günlük sohbetlerimizi yaparız
Öylede tadı çikmaz ki yaaa ufff ağlıyacam ağlayasım var aha sebeb buldum ağlamaya gidiyorum ben
Merak etme canım açılır sular durulsun
Yok yok sebep buldum bu gece ağlayasım vardı
Ağla o zaman benimde tansiyonum yükselmiş kalbim ağzımda atıyor burnumda kanadı baş ağrısıda eşim diyor bir anda ne oldu sana